Dodaj do ulubionych

ODSTAWIENIE PSYCHOTROPÓW

• arsen92 Re: ODSTAWIENIE PSYCHOTROPÓW 01.02.15, 21:41
      Ile łykacie tabletek dziennie? Dwubiegunowcu żyjesz?
      • dwubiegunowiec Re: ODSTAWIENIE PSYCHOTROPÓW 05.02.15, 12:14
        żyję ale marnie.mam dość wszystkiego i choć nie mam myśli samobójczych to i bez nich mogę w niedługim czasie zrobić coś strasznego;/ czuję straszną pustkę bo nie mam zadnych uczuc i emocji, totalne zero,napisalem o tym nowy wątek,do tego mam mało myśli w głowie,ciężko jest rozmawiać z ludźmi a Tobie jak idzie kontaktowanie sie z drugą osobą?
    • arsen92 Re: ODSTAWIENIE PSYCHOTROPÓW 05.02.15, 12:53
      Mam do was jeszcze jedno pytanie, jeśli będzie się brało leki to choroba nie powróci, czy nawrót jest zawsze i tak w kółko depresja mania-remisja-depresja mania?
      • dwubiegunowiec Re: ODSTAWIENIE PSYCHOTROPÓW 05.02.15, 13:22
        Kiedyś na pewno wróci choć ktoś tu na forum podawał przykład 18letniej remisjismile Arsen podaj maila do Ciebie chcialem sie wymienić doświadczeniami w naszej "kochanej" chorobie
        • arsen92 Re: ODSTAWIENIE PSYCHOTROPÓW 05.02.15, 13:43
          tymo_92@wp.pl
          • dwubiegunowiec Re: ODSTAWIENIE PSYCHOTROPÓW 05.02.15, 13:47
            wysłalem Ci maila sprawdz skrzynkę
    • arsen92 Re: ODSTAWIENIE PSYCHOTROPÓW 06.02.15, 23:42
      www.facebook.com/chadowezycie/posts/682972258478822 dość ciekawy artykuł w temacie
    • arsen92 Re: ODSTAWIENIE PSYCHOTROPÓW 05.04.17, 19:33
      Witam Was po ponad rocznej przerwie wink
      Chciałem się z wami podzielić moim małym sukcesem brania zestawu z Sobieskiego. Biorę Lit, Gabapentynę oraz Olanzapinę. Zauważyłem w ciągu tego roku co minął, że nie mam praktycznie wcale myśli samobójczych, natręctw oraz lęku. Muzyka jakoś lepiej brzmi, jak by z taką lekką magią. Już mnie nie dobija jak kiedyś. Z koncentracją jest nieźle, trochę gorzej z pamięcią ale nie można mieć wszystkiego. Próbowałem pracować w różnych miejscach ale muszę nad tym jeszcze popracować w szczególności nad wytrawałością oraz motywacją na terapii. Ostatnio udało mi się przepracować 2 miesiace. Trochę ćwiczę w domu siłowo oraz chodzę na długie spacery. Pozdrawiam was bardzo ciepło wink
    • bartek27411 Re: ODSTAWIENIE PSYCHOTROPÓW 12.02.19, 01:21
      Czesc u mnie tez tak bylo ze probowalem odstawic leki nie brac ich bo moze tak sobie myslalem ze nie jestem w cale chory i robilem sobie takie furtki a moze sprobuje to moje zachowanie kontrolowac i jak bedzie epizod to sobie poradze i tak wykorzystalem wszystkie furtki i przestalem probowac wyzdrowiec bo tego nie dam rady wyleczyc jedynie moge zmniejszyc objawy uboczne lekow nie biorac nic ani nie pijac alkoholu. Bo po polaczeniu z alkoholem lekow jest bardzo zle teraz juz nie pije 10 dzien i nie mam zawrotow glowy jak to bylo po alkoholu i wcale sie teraz nie smuce ze biore leki jak mam ochote posiedziec w nocy to biore pozniej leki ale je biore zeby cokolwiek sie przespac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka