Dodaj do ulubionych

Ból głowy

19.09.14, 20:49
Czuję od 3-4 dni nacisk na środek głowy. Nie jest to ból, ale nacisk i twarz mi leci w dół, do ziemi.
Najpierw wkręciłam sobie raka mózgu, ale ten ma poważniejsze objawy, a ja nie wymiotuję, nie mam zaburzeń równowagi i innych. Niemniej, przejdę się pewnie do internisty.

Czytam też, że bóle głowy mogą być objawem depresji...
Obserwuj wątek
    • 39.a Re: Ból głowy 19.09.14, 20:52
      Aha. I drętwieją mi czasem dłonie, na 10 min powiedzmy, lewa dłoń. I niespecjalnie ma się mój kręgosłup...
      Już nie wiem.
      • avi_co Re: Ból głowy 19.09.14, 20:58
        Jeśli masz zwyrodnienie kręgów szyjnych, ból głowy miałby uzasadnienie.
      • chaderka Re: Ból głowy 19.09.14, 22:30
        U mnie tak organizm zareagował na silny stres. Miałam dodatkowo niedowłady kończyn, nawet kubka nie mogłam utrzymać w dłoni. Czasami się przewracałam. Trwało to kilka miesięcy. W tym czasie podejrzewano nawet SM, ostatecznie zdiagnozowano nerwicę big_grin Dostałam leki na uspokojenie i mega dawki magnezu, potasu i czegoś tam jeszcze. Jak masz zwyrodnienie szyjnego odcinka kręgosłupa, to tez możesz odczuwać bóle głowy. Ja przy zmianach w tym odcinku mam np. zawroty głowy, bo jestem po wypadku i czasami coś mi przeskoczy w kręgach i mam karuzelę z darmo big_grin
      • za_mszowe Re: Ból głowy 20.09.14, 10:17

co do dretwienia, zbadaj sobie krew pod kątem poziomu elektrolitów i wit b12, to nie musi byc zadna śmiertelna choroba.

no i ten Twoj kregoslup (odc.?) tez mnie niepokoi. Wkrotce będzie lepiej, uwierz w tosmile trolling is a art.
        • za_mszowe Re: Ból głowy 20.09.14, 10:19

*odcinek szyjny
          • 39.a Re: Ból głowy 21.09.14, 10:15
            Kocham Was.
            O Jezu, obudziłam się i NIE BOLI.
            Mama pokazała mi, jak poruszać głową, może to mi odblokowało kręgi
            A już się niemal pochowałam.
            Uffffff.
            CAŁUSY!!!!!!!!!!!
            Ulga...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka