10.12.05, 13:47
Witam,
nie wiem co mam zrobić. Ten tydzień był i nadal jest dla mnie przejebany.
Już się wyżalałem na tym forum że podejrzewam u siebie chad, niestety mieszkam na lekkim zadupiu i trudno sie dostać do odpowiedniego lekarza, byłem u rodzinnego, który wogóle mnie nie słuchał, powiedział że na razie nie ma co do psychologa i przepisał mi lek o nazwie "Afobam".Brałem go przez ostatni tydzień i tylko mnie zamulał.A w dołku jestem strasznym, bałem sie chodzić na zajęcia, a tydzień to duża strata...Zaliczyłem też próbe samobójczą nie wiem którego dnia, zjadłem troche tablet nasennych niestety obudziłem sie następnego dnia wieczoremuncertain Kumple mówią żebym wziął się w garść, matka to samo.. a moje myśli tak błądzą że gubie sie w drodze z pokoju do kibla i nie pamiętam gdzie i co miałem robić...jakieś wspomnienia po głowie chodzą..trudno z samym sobą wytrzymać a co dopiero radzić sobie z życiem. Nom,wystarczy bo i tak już zgubiłem wątektongue_out
Obserwuj wątek
    • katerina14 Re: help 10.12.05, 19:39
      Musisz koniecznie zgłosić się do psychiatry, a afobam cie nie wyleczy poza tym
      silnie uzależnia. Nie trać czasu na lekarzy rodzinnych, zażądaj od niego
      skierowania do psychiatry
      • tristezza Re: help 11.12.05, 18:37
        do psychiatry w ogole nie jest potrzebne skierowanie!
        mysle, ze nie powinienes odkladac tej wizyty
        pozdrawiam
        t.
    • nunka26 Re: help 12.12.05, 13:06
      Czesc. Przeczytalam Twój list i chcialabym Ci jakos pomóc. Ja chorowalam na
      depresje i chorobe dwubiegunową przez 5 lat. Z objawów które opisujesz wynika ze
      również możesz byćchory co nie znaczy ze tak jest. Tez tak jak ty najpierw
      poszlam do lekarza rodzinnego. Potem jak doszly próby samobójcze poszlam do
      psychiatry który stwierdzil iu mnie depresje przepisał Lerivon i tak
      faszerowałam sie róznymi lekami przez 5 lat. To był prawdziwy koszmar. Lekarz
      zamiast ze mna rozmawiac przepisywal coraz to nowe recepty i brał kase. W koncu
      trafilam do Krakowa do pani doktor Huplik. Ona przyjmuje w przychodni bezpłatnie
      na ul. Śląskiej 5. Jej diagnoza okazala sie zupelnie inna. Okazalo sie ze nie
      jestem wcale w tak ciezkim stanie jakby sie moglo wydawac. Zmniejszyla mi dawke
      leków chodziłam na psychoterapię bo bez tego ani rusz pamietaj!!!W tej chwili
      jestem w ciaży. Lekarz kazał mi odstawic leki. Funkcjonuje zupełnie normalnie.
      Tak naprawd eto chyba nigdy nei byłam chora tylko wmówil mi to lekarz i ja sama
      bo chcialam nie wiem zwrócic na siebie uwage bliskich, wzbudzic litosc nie wiem
      sama. Teraz jestem naprawde wolna i szczesliwa i tego samego zycze Tobie. Mam
      nadzieje ze Ci sie to uda . Idź do dobrego lekarza a jesli zaleci ci tylko leki
      bez psychoterapii to go nie słuchaj i szukaj innego. Same leki nigdy Ci nie
      pomoga. Życzę powodzenia i trzymam za Ciebie kciuki. Odezwij sie jeśli coś
      postanowisz. Pozdrawiam. Trzymaj sie i żyj bo naprawde warto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka