chadm 04.07.06, 18:42 Jakie macie doświadczenia? Ja raczej mam doły teraz i wracajac do domu trudno jest mi sie oprzec kilku piwkom... Czy tez tak macie/mieliście? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avoid Re: chad a alkohol 05.07.06, 12:09 po alkoholu na drugi dzien zawsze mialam dola (alkohol moze byc przyczyna depresji) jak przestalam pic w zeszlym roku minela depresja ale pojawila sie mania. Teraz skonczylam z ta uzywka i czuje sie o niebo lepiej. Ostatni tez testowalam czy aby na pewno alkohol mi szkodzi - szkodzi! Odpowiedz Link
madiart Re: chad a alkohol 05.07.06, 19:19 po lekach lepiej nie pic bo mozna zapaśc w śpiączkę Odpowiedz Link
galea4 Re: chad a alkohol 05.07.06, 19:53 Dobry temat taki na czasie bo umnie nie ma dnia bez pifka kurcze pije i to czesto ehh nie moge sie oporzec P Odpowiedz Link
akysza Re: chad a alkohol 10.07.06, 21:32 A mnie to ani ziebi, ani grzeje. Tylko w gorce to malo ekonomiczne...moge wypic wiecej A jak mam dola, to nawet pic mi sie nie chce...Dobrze, ze ostanio rownina. Odpowiedz Link
galea4 Re: chad a alkohol 02.08.06, 21:07 Postanowienie zero alkoholu trzymac kciuki cvhce sie wereszcxie czuc dobrze buzak Odpowiedz Link
rubian Re: chad a alkohol 07.08.06, 13:50 Jak mam doła to piję. Wódkę z sokiem. W stanowczo za dużych ilościach. Ale ostatecznie to i tak lepsze niż niektóre inne opcje, a poza tym, zdarza się przy baaardzo ciężkim dole więc na szczęście niezbyt często. Odpowiedz Link
avoid Re: chad a alkohol 08.08.06, 21:58 zauwazylam pewna prawidlowosc.... jak nie pije miewwam roznorakie nastroje jak WYPIJE na drugi dzien jest kac killer i dol ostatnio po malym drinkowaniu dolina trzymala 2 dni i nie bylo wesolo teraz pije okazyjnie i malo ale i tak mam stracha bo troche za duzo lekow mam juz dolaczonych Odpowiedz Link
pogo777 a ja pod prad 18.09.06, 02:01 Ja mam calkiem inaczej, tzn. Jak pochlam to jesli nie przesadze na drugi dzien jestem na szczycie - euforiunka, przejzyste myslenie i pelna keatywnosc. Mimo dola poprzedniego dnia.Nikomu jednak nie polecam tego typu treningow-jestem jedyny w swoim rodzaju. Odpowiedz Link
katerina14 Re: chad a alkohol 18.09.06, 16:11 Ja niestety też sięgam za często, szczególnie po wino i piwo, staram się unikać mocniejszych alkoholi.Jest u mnie prawidłowość-dzień po mam dół. Miałam taki okres że nie piłam w ogóle(na imprezkach cola))i faktycznie byłam stabilna, dobrze się czułam, ale trudno wytrwać Odpowiedz Link
rudaa5 Re: chad a alkohol 21.09.06, 12:04 Czesc! U mnie alkohol,nawet w małych ilościach często wywołuje epizody maniakalne i to takie konkretne, tym bardziej, że jak mam zamiar wypić to nie biorę leków, dlatego dałam sobie spokój z alkoholem. Odpowiedz Link
katerina14 Re: chad a alkohol 22.09.06, 23:07 ja od dziś postanawiam-zero alkoholu bo jest to jedna z przyczyn nawrotów, trzymajcie kciuki Odpowiedz Link
jakespear Re: chad a alkohol 23.09.06, 18:23 ja biore zalaste i pije alkochol czasem nawet tabletke popijam piwem wtedy po prostu dluzej spie i tyle nic wielkiego sie nie zdaza Odpowiedz Link