krissi21 27.01.07, 23:39 chcialam sie dowiedziec czy rezonans magnetyczny glowy moze dac rozstrzygniecie w diagnozie CHAD...bede miala robiony rezoanans i wlasnie wstepnie mam zdiagnozowana CHAD.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suchyxxx2 Re: rezonans a diagnoza CHAD 28.01.07, 11:02 ciesz się bo masz dobrego lekarza.Chce sprawdzić czy choroba jest spowodowana urazem głowy czy jakimś guzem mózgu i dlatego dla pewności daje te badanie ale dobrze robi bo chce się upewnić i zna się na rzeczy.Przyopuszczam że badanie masz : CT mózgu? Tak te badanie może stwierdzić nie tyle samą chorobę co poprostu zmiany w mózgu które wpływają na psychikę-jak takie będą a jak nie to trzeba się cieszyć. Odpowiedz Link
krissi21 Re: rezonans a diagnoza CHAD 28.01.07, 16:05 o wlasie mialam robione eeg i wyszly jakies zmiany...i analize psychologicznas ale niestety psycholog nic ne poteierdzil...wiec pozostal rezonans.. Odpowiedz Link
suchyxxx2 Re: rezonans a diagnoza CHAD 28.01.07, 16:53 w eeg mi też wyszły lekkie zmiany z tymi falami ale podobno nie ma człowieka któremu by to badanie wyszło prawidłowo i każdy ma jakieś lekkie zachwiania.Ważniejszy jest rezonans głowy Odpowiedz Link
krissi21 Re: rezonans a diagnoza CHAD 02.02.07, 23:24 noi wynik rezonansu jest w porzadku...wiec chyba nic mi ni8e dalo robienie badania...a mialma nadzieje ze cos sie okaze Odpowiedz Link