Dodaj do ulubionych

dobry psychiatra w poznaniu?

22.03.07, 19:37
Dzieki za sympatyczne wypowiedzi na temat diagnozowania.Lekow nie mam zamiaru
na razie odstawiac, mam 2 egzaminy do zdania, by skonczyc rok.Ale jesli
wszystko pojdzie dobrze, na pewno sprobuje w czerwcubig_grin kolejne pytanie:
jestem ciekawa u kogo sie leczycie?jesli to nie jest zbyt osobiste pytanie,
mowcie!Zadowoleni z uslug fachowca?nie wiem czy tak wypada rzucac nazwiskami
na forum, ale naprawde jestem bardzo ciekawa...
Obserwuj wątek
    • lookfor84 Re: dobry psychiatra w poznaniu? 22.03.07, 20:59
      naprawde nie ma nikogo z poznania czy nie chcecie sie wypowiedziec?
      • webster84 Re: dobry psychiatra w poznaniu? 22.03.07, 21:06
        hej.Jestem z Poznania i lecze sie u dr Dzięgielewskiego.Chetnie wymienie sie
        doswiadczeniami wiec jak masz ochote napisz na webster88@wp.pl
        • hustaweczka Re: dobry psychiatra w poznaniu? 24.05.07, 17:17
          Witaj ! Ja wlasnie znalazlam (zupelnym Cudem !) bardzo bardzo fajna mloda
          babeczke. Slucha, rozumie, wspolczuje jest optymistyczna i zaraza optymizmem.
          Pracuje na Szpitalnej, ma doktorat - pracuje na uczelni i co najwazniejsze jest
          specjalistka od ChADa - pracuje na oddziale chorob afektywnych i ma kilkanascie
          lat doswiadczenia z ChADem ! Ma niestety gabinet tylko raz w tygodniu... - jest
          zabiegana sad, ale zawsze mozna do niej dzwonic. Mialam dopiero dwa spotkania i
          na razie nic zlego nie moge o niej powiedziec. dr Dorota Lojko . Idz na
          Szpitalna - tam ja znajdziesz. Nie chce rozpowszechniac jej numeru w necie.
          Pozdrawiam serdecznie !
          • hustaweczka Re: dobry psychiatra w poznaniu? 24.05.07, 17:19
            A ! Lojko nie przez l tylko "l" - rozumiesz ... smile
            • planasana Lojko 24.05.07, 17:22
              O Lojko slyszalam same dobre rzeczy. Zdaje sie, ze przyjmuje na Szpitalnej.

Polecam tez Marie Michalak (prywatnie) na Sniadeckich 44.
              • laciel Re: Lojko 03.06.07, 12:06
                ale to dr Łojko przyjmuje w szpitalu? można się tam zapisać?
                • lookfor84 Re: Lojko 03.06.07, 18:22
                  Idź do doktora Filipa Rybakowskiego, przyjmuje na Podgórnej 4 w środy(15-18),
                  ale to prywatnie...W szpitalu na pewno też można go zastaćwinki na AMwinkAle po co
                  człowieka nachodzić w takich miejscach?winkIdź na Podgórną, nie rozczarujesz się,
                  naprawdę.
                  • laciel Re: Lojko 03.06.07, 19:33
                    no wlasnie, ja wolalabym prywatnie... strasznie sie boje samej wizyty, ale
                    wiem,ze musze, dzieki, zadzwonie tam jutro
                  • laciel ... 03.06.07, 19:51
                    cholera, co ja mam zrobić, żeby się tak nie denerwować???? Mam poważne problemy,
                    ale jakikolwiek kontakt z ludźmi wywołuje u mnie lęk... od przeszło 4 miesięcy
                    siedzę w domu i nigdzie nie wychodzę,a gdy przychodzi jakiś niespodziewany gość-
                    chowam się w pokoju. Boję się, że nie będę umiała normalnie rozmawiać z
                    lekarzem,jak już przełamię lęk i się do niego wybiorę...
    • laciel Re: dobry psychiatra w poznaniu? 03.06.07, 20:02
      przepraszam, że tak Cię męczę - gdybyś mi mogła powiedzieć jeszcze ile kosztuje
      wizyta?
      • jagodzianka15 Re: dobry psychiatra w poznaniu? 05.06.07, 08:25
        Ja też jestem z poznania ,i leczę sie u wspaniałej lekarki ,cudownego człowieka
        przede wszystkim .Nie jest to suche wypisanie recept ,ostatnia moja wizyta
        trwała dwie godziny .Tak umawia pacjentów żeby miec bardzo duzo czasu dla
        każdego i jest specjalistką od CHAD przyjmuje kilka razy w tygodniu prywatnie
        wizyta kosztuje 70 zł ale ja uważam że warto ,jest do dyspozycji 24 godziny na
        dobę zawsze ma czas dla pacjenta jeżeli ktoś byłby zainteresowany podam telefon
        kmn3@wp.pl
        • lookfor84 Re: dobry psychiatra w poznaniu? 05.06.07, 15:46
          Laciel, wizyta u doktora Filipa Rybakowskiego kosztuje 110 zl niestety, ale
          wierz mi, warto.Facet jest dobry w tym, co robi.Tzn. jest swietnym teoretykiem,
          a ponadto swietnie ustawia leki.Przetlumaczyl na jezyk polski wiele fajnych
          ksiazek(np.Sagana, super).Wyklada na AM.
          Mozesz tez przez Ars Medic skontaktowac sie z profesorem Rybakowskim, jego
          tata, ktory(jak slyszalam) jest "specem" w sprawach chad.Nie boj sie wizyty!Na
          pewno swietnie sobie poradzisz.Filip zapyta Cie najpierw o sytuacje rodzinna,
          na pewno zada pytania dotyczace Twojego dziecinstwa, zwiazkow.Mow mu to, co
          chcesz mu powiedziec.On ciebie nie osadzi, nie uslyszysz od niego glupich
          komentarzy.Bedziesz opowiadac, a on w odpowiednich miejsach zada odpowiednie
          pytaniasmileBadz szczera i otwarta.Dasz sobie rade!Trzymam kciukismile Filip fajny
          jest, zreszta przekonasz sie samasmilePowodzenia.
          p.s. daj znac jak bedziesz posmileaha, bedzie obserwowal kazdy Twoj gest, wiec
          miej sie na bacznoscismilehahah, zartujesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka