aurelia_aurita 15.04.07, 22:24 właśnie wskoczyło na 3. miejsce w kategorii fora prywatne/zdrowie! (stan na 15.04, g.22.22) wyprzedziło nawet Candidę, Hashimoto i Homeopatię! piszcie kochani, piszcie, niewiele nam brakuje, żeby wyprzedzić Boleriozę! )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
insana Re: forum chad w czołówce! 15.04.07, 22:51 hurrra!!!! a bolerioza to od bolera czy bolerka? ) Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: forum chad w czołówce! 15.04.07, 23:05 wejdź na ich forum i im to napisz. po 5 minutach otrzymasz dziesiątki linczujących Cię postów. po godzinie tych postów będą setki - i będziesz już doszczętnie zlinczowana, tak, że się nie podniesiesz! Odpowiedz Link
insana Re: forum chad w czołówce! 15.04.07, 23:08 to skandal! a ja tak lubię Bolero Ravela Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: forum chad w czołówce! 15.04.07, 23:19 daj spokój, język można sobie połamać! ;P Odpowiedz Link
miriam11 Re: forum chad w czołówce! 16.04.07, 07:47 złośliwe gadziny jesteście, potem ludzie powiedzą, że kolejną cechą chadowca jest waśnie złośliwość, hi hi hi Odpowiedz Link
insana Re: forum chad w czołówce! 16.04.07, 08:36 ) no wiesz Miriam, w końcu to konkurencja, nie ma co się patyczkować a kto wie, moze Agora zacznie przyznawać nagrody za namber łan, o np. pobyt w sanatorium w Ciechocinku dla całego foruma, co myślisz? )) Odpowiedz Link
miriam11 Re: forum chad w czołówce! 16.04.07, 09:05 no co Ty, w Ciechocinku, z jakimiś babciami proponuję Malediwy. Podobno badania amerykańskich naukowców dowiodły, że pobyt na Malediwach leczy ChAD skuteczniej niż pompki, marchewka i zapper razem wzięte! Odpowiedz Link
kotomysza Re: forum chad w czołówce! 16.04.07, 10:10 znajomy mi kiedyś napisał, że jestem wręcz bezinteresownie złośliwa. akurat, gdy popadłam w megadepresję i o mało co nie zjadłam własnej głowy. więc coś jest na rzeczy Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: forum chad w czołówce! 16.04.07, 17:48 no to było od razu mówić - a nie tu Insana będzie się ze mnie nabijać za moimi Plecami )) Odpowiedz Link