bluelagoon 10.07.07, 16:33 Virginia Woolf, Axl Rose, Sting, Jean Claude Van Damme znacie jeszcze kogos? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluelagoon Re: znane osoby z CHAD 10.07.07, 16:38 i jeszcze Jim Carey, Robin Williams, Robert Downey Jr., Vivien Leigh, Beethoven, Coppola, Shumann, Jimi Hendrix, Mark Twain, Edgar Allen Poe, Grahan Greene, Odpowiedz Link
miriam11 Re: znane osoby z CHAD 10.07.07, 17:19 Chyba jeszcze Churchill? Gdzieś była cała długa lista, w każdym razie jesteśmy w dobrym towarzystwie Odpowiedz Link
lolinka2 A znacie jakiegoś Polaka? 10.07.07, 20:18 Polazłabym do niego z prośbą o pomoc w promowaniu Stowarzyszenia Ja mam kilka typów, ale tylko takich podejrzewanych... Znacie kogoś na pewno lub na chyba?? Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: A znacie jakiegoś Polaka? 10.07.07, 21:23 ja Wodeckiego podejrzewam. i nie wiem, czy przypadkiem kiedyś gdzieś nie czytałam, że to ma... Odpowiedz Link
pomnick Re: A znacie jakiegoś Polaka? 11.07.07, 20:06 idz do sejmu tam nie brakuje psycholi roznej masci Odpowiedz Link
lolinka2 Re: A znacie jakiegoś Polaka? 12.07.07, 10:52 pomnick napisał: > idz do sejmu tam nie brakuje psycholi roznej masci I tu se gościu przerąbałeś. Na całej linii. PROSZĘ NAS NIE OBRAŻAĆ, a jeśli nie potrafisz się powstrzymać, opuść to forum. Proszę to potraktować jako ostrzeżenie moderatora. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: A znacie jakiegoś Polaka? 12.07.07, 16:47 ja nie widzę we wpisach pomnicka nic obraźliwego. Odpowiedz Link
miriam11 Re: znane osoby z CHAD 10.07.07, 21:01 savage-comedy.com/_List_of_people_believed_to_have_been_affected_by_bipolar_disorder Odpowiedz Link
pomnick Re: znane osoby z CHAD 10.07.07, 21:10 gowno nie choroba, skoro tylu ludzi odnoszacych sukces ja ma. Odpowiedz Link
pomnick Re: znane osoby z CHAD 10.07.07, 21:14 nazwiska na tych listach to hipotezy, amerykanscy psychiatrzy lubia diagnozowac wszystko co slawne i sie rusza. polowie tym nazwisk dano juz zaburzenia osobowosci, albo inne choroby psychiczne. Odpowiedz Link
nikusia85 Re: znane osoby z CHAD 11.07.07, 13:59 nie lubię takiej ironii - moim zdaniem to ciekawy temat i zawsze raźniej w takim towarzystwie Odpowiedz Link
lolinka2 Re: znane osoby z CHAD 11.07.07, 14:07 od geniuszu do ChAD droga b. krótka a czasem nawet równoległa Niech zazdroszczą tzw zdrowi (czyli jeszcze niezdiagnozowani, hehehe). Odpowiedz Link
pomnick Re: znane osoby z CHAD 11.07.07, 16:00 nikusia85 napisała: > nie lubię takiej ironii - moim zdaniem to ciekawy temat i zawsze raźniej w > takim towarzystwie to nie ironia tylko prawda. listy "slawnych osob" nie sa robione na podstawie akt z psychiatryka , wyciekow od psychoanalitykow, tylko diagnoz z z telewizora lub ksiazek, biografii. taki newton slyszalem ze mial nie chad tylko zaburzenie ktorego juz zapomnialem nazwy cos z autyzmem i schizofrenia zwiazane ( myslisz ze zachowaly sie wypisy z akt psychiatrycznych Newtona?). wiele nazwisk z tej listy jest na listach schizofrenikow. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: znane osoby z CHAD 11.07.07, 19:30 coś w tym chyba jest. wystarczy, że Hendrix zaśpiewał "Manic Depression" i już go ogłosili maniakalno-depresyjnym. wystarczy, że jakis pisarz napisze o własnych wzlotach i upadkach, porówna życie do huśtawki czy czegoś w ten deseń - i już bedzie miał chad. Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: znane osoby z CHAD 11.07.07, 19:30 newton - zespół aspergera albo osobowość schizoidalna. Odpowiedz Link