lolinka2 16.07.07, 23:50 Polecam Duży Format z dzisiaja, przy Wyborczej Opowieść jak to 85 lat temu cyganka z ChAD powiesiła 4 swoich dzieci a resztę życia spędziła w Tworkach romansując z dyrektorem szpitala... Bardzo pouczające, cholera... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarodab Re: Lektura 17.07.07, 01:06 Ja mam świeższą historię jak to kilka lat temu Chadowa panienka zabiła swojego męża bo chciał ją zostawić - fakt autentyczny I nic jej za to nie zrobili bo jest chora psychicznie. Mała szkodliwość społeczna. Odpowiedz Link
com_sui Re: Lektura 17.07.07, 02:05 fakt per se jest autentyczny... Lolinko, jakiś link? Nie mogę znaleźć, a papierowe wydanie już nie będzie mi dostępne. Odpowiedz Link
miriam11 Re: Lektura 17.07.07, 07:52 www.gazetawyborcza.pl/0,75404.html to jest link do DF, ale jeszcze jest w sieci stare wydanie (z zeszłego tygodnia), pewnie nowe pojawi się dzisiaj później, albo jutro - sprawdzaj. A "fakt autentyczny" to jak "słuszna racja", hi hi Odpowiedz Link
niewierzacy_w_to Re: Lektura 11.08.07, 08:57 jarodab co Ty wygadujesz? nic jej nie zrobili? niska szkodliwość? owszem, do więzienia chory psychicznie nie idzie ale jest zamykany na oddziale zamkniętym i tam odsiaduje wyrok powoli zapuszczając korzenie. z dwojga złego chyba lepiej szpital ale cieszyć się nie ma czym... Odpowiedz Link