facet_l Re: Fajne powiedzonka 16.04.08, 22:37 Trochę nie w temacie, ale się uśmiałem. CHAD - afgańska służba bezpieczeństwa pl.wikipedia.org/wiki/CHAD_%28s%C5%82u%C5%BCba_specjalna%29 Odpowiedz Link
facet_l Re: Fajne powiedzonka 16.04.08, 23:58 Niom, i jeszcze dodałem w wikipedii w haśle ChAD link do naszego forum Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Fajne powiedzonka 17.04.08, 06:10 Obecna a jak Ty to robisz że Twój nick się na zielono wyświetla? Bo to fajne jest i też bym tak sobie ustawiła? Odpowiedz Link
kajka68 beatrix 17.04.08, 06:25 na zielono się wyswietlają przyjaciele o ile dobrze pamietam Odpowiedz Link
poetkam Kajka 18.04.08, 11:13 O, jak miło Cię widzieć Zresztą Beatrix także Jak czuje się Twój mąż , Kajka? A córka? Cieplutkie "tulisie" Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Kajka 18.04.08, 13:44 poetkam napisała: > Zresztą Beatrix także Ja tu zaglądam cały czas, tylko rzadko piszę. Odpowiedz Link
poetkam Re: Kajka 18.04.08, 14:20 beatrix-kiddo napisała: > Ja tu zaglądam cały czas, tylko rzadko piszę. Mam nadzieję, Beatrix, że Twoja depresja minęła, albo że choć w znacznym stopniu się wycofała? > Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Kajka 18.04.08, 14:34 ale od jutra zaczynam venlectine, może to coś da Odpowiedz Link
poetkam Re: Kajka 18.04.08, 14:34 beatrix-kiddo napisała: > nie, jest sobie nadal Powiedz jej, żeby spadała Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Kajka 18.04.08, 14:37 poetkam napisała: > > Powiedz jej, żeby spadała > > Dzisiaj byłam zbadać hormony tarczycy bo jest mi od kilku tygodni wciąż zimno i nie mogę się skupić i jem i mam suche włosy i skórę - objawy niedoczynności, a to też może skutkować depresją. Może trzeba będzie dpasować dawkę hormonów tarczycy. Bleee wszystko się pieprzy. Wracam do pracy zatem, tyle mogę, chociaż spróbuję. Chociaż od tygodni tylko pozoruję pracę w sumie, ciekawe kiedy mnie w końcu wypieprzą, kiedy się zorientują. Odpowiedz Link
matrioszka42 Re: Kajka 18.04.08, 15:02 Beatrix, dobrze dopasowane hormony mogą naprawdę wyrównać nastrój. Może okaże się, ze to tylko świrująca tarczyca a nie świrujący mózg. A depresja pójdzie sobie precz. Pamiętaj tylko żeby zbadać oprócz tsh także ft3 i ft4. Wysyłam całą masę pozytywnych myśli. Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Kajka 18.04.08, 15:34 Matrioszko, ft3 i ft4 nie będę badać, bo jestem już na hormonach tarczycy więc nie ma sensu takie badanie (wynik byłby zafałszowany). Odkąd biorę sztuczny hormon tarczycy to tylko TSH p. doktor badać kazała. Miałam wynik dopiero we wtorek po drodze z zakupów odebrać, ale chyba nie wytrzymam i przejdę się dzisiaj (wiem że będzie), niecierpliwość mnie zżera. Bardzo Ci za ciepłe myśli dziękuję, potrzebne mi tym bardziej że: a) ciężki weekend przede mną, b) trudne dwa miesiące przede mną też, a już czerwiec w szczególności. Cały (do 3 lipca włącznie, wrrr), a dwa tygodnie w czerwcu to już w ogóle, cholera jasna, chciałabym przespać... Czy w ogóle ktoś mógłby tak zrobić, żeby już była połowa lipca i mój urlop? Byłabym zobowiązana wielce!!!!! No dobrze ja wiem że mamy kwiecień, ale zaczynam już wysiadać. Odpowiedz Link
kajka68 Re: Kajka 18.04.08, 17:24 Jestem żyje...zaglądam w sumie prawie codziennie...ale jakoś ja nie mogłam sie zebtrac za pisanie... 1, mąż nadal w depresji aczkolwiek pomaleńku wychodzi...bardzo pomaleńku 2. Kajeczka mała była na bdaaniach u endo- ale wyników wciąż nie mamy.Za to drugie badanie u neurochirurga wykluczyło kraniostenoze,mimo to mamy inne domysły -np torbiel z tyłu czaszki pan dr wydumał i musimy rezonans zrobic/ 3.od tygodnia dręczy nas grypa normalna +grypa jelitowa co powoduje ze nastroje raczej zadne...a ja opieokunka w tym wszystkim...wymiękam..łeb mi pęka ale nie mogłam sie oprzec żeby nie odpisać...tulisie wszystkim, posyłam...postaram sie częściej wpadac ze słowem a nie tylko odczytem Odpowiedz Link
poetkam Re: Kajka 18.04.08, 18:52 Oj, Kajka, to faktycznie krucho u Ciebie. Zdrowia dla całej Twojej rodziny. Uwielbiam Twoje "Tulisie" Odpowiedz Link
facet_l Re: Fajne powiedzonka 17.04.08, 09:38 A miało być o fajnych powiedzonkach Lubię patrzeć jak wątki ewoluują w zupełnie nieoczekiwanym kierunku. Odpowiedz Link
facet_l Re: Fajne powiedzonka 17.04.08, 10:44 rozmowa na czacie: <fawor> kurde, Bitejug, wiecej juz ci nie zostawiam siostrzenca do pilnowania! <Ararien> a to dlaczego? <fawor> bo kretyn zaczal sie z nim razem biologii uczyc! <Bitejug> no i? <fawor> dzis do mnie moj 2,5 letni siostrzeniec podszedl i powiedzial mi, ze musze mu pomoc, bo ma: "mimowolne defekacje organizmu" <Bitejug> lol <fawor> musialem wlaczac kompa i wikipedie, aby skminic, ze sie zesral i mu mam pieluche zmienic... Odpowiedz Link
kajka68 Re: Fajne powiedzonka 17.04.08, 12:13 moje ukochane to "powiedz mi kto cie zrobił to cie pomszcze"..-zawsze działa na dziwne okazy ludzkie Odpowiedz Link
matrioszka42 Re: Fajne powiedzonka 18.04.08, 14:59 "Póki lakier na paznokciach nie wysechł, kobieta jest bezbronna" Odpowiedz Link
i_am_the_army Re: Fajne powiedzonka 18.04.08, 18:42 "Uuu, cały dolar, kupię sobie paczkę cuksów - kocham ten nagły przypływ energii, po którym zawsze następuje dół" haha (autor: Johnny Bravo) Odpowiedz Link
ka_an Re: Fajne powiedzonka 18.04.08, 20:05 Jonny Bravo to jedna z moich ulubionych kreskówek. A to a propos nocnych koszmarów: www.youtube.com/watch?v=zg9As7AecwM&feature=related Odpowiedz Link