veritas8 16.06.08, 12:18 Wydaje mi się, że najwyższy czas, żeby taka książka powstała. Przecież my jesteśmy niezwykli. Piekło - niebo, niebo - piekło... Niech się szaraczki dowiedzą i zrozumieją. O. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bosa_mysz Re: I jeszcze jedno... 16.06.08, 12:47 mogą wiedzieć. ale nigdy nie zrozumieją Odpowiedz Link
skwr2 Re: I jeszcze jedno... 16.06.08, 15:12 Myślisz, że normalsów to obchodzi? Ludzie nie mają bladego pojęcia, co znaczy skrót CHAD. Odpowiedz Link
ditta12 Re: I jeszcze jedno... 18.06.08, 17:06 Ja jestem schizoafektywna to jeszcze głębiej siedzę ))))) Odpowiedz Link
kotomysza Re: I jeszcze jedno... 18.06.08, 17:34 yyyyyyyy.... a poza tym wszyscy zdrowi? hę? zaczyna to wyglądać dość maniakalnie, wiesz? mieszkam z takim szaraczkiem, jest on ojcem mojego dziecka. i czasami mu zazdroszczę jego świata. Odpowiedz Link
dol_inka Re: I jeszcze jedno... 19.06.08, 13:58 veritas8 napisała: > Niech się szaraczki dowiedzą i zrozumieją. > O. Szaraczki-zdrowi ludzie a my chorzy to "nadludzie". Jesteśmy lepsi bo doświadczamy czegoś, czego oni nie są wstanie?Bo są zdrowi. I dlatego oni to biedne szaraczki? To ja chcę być takim szaraczkiem! Coś koleżankę chyba bujnęło mocniej w górę... Odpowiedz Link
veritas8 DOLINKO..... 19.06.08, 14:19 Koleżanki nie bujnęło w górę, koleżanka nie dość dokładnie dobierała słowa. Mea culpa. Nie jesteśmy nadludźmi. Oni nie są szaraczkami. Wygłupiłam się. Z drugiej strony są te nasze zapędy twórcze, IQ (to bardzo na forum widać), niesamowita wrażliwość. Jestem inna i czasami chciałabym być jak reszta. Krtkie okresy hipomanii nie wynagrodzą koszmaru depresjii. No i tak. Odpowiedz Link