tosiedazrobic 22.09.08, 22:37 "a nie mówiłam?!" nikt sie nie odzywa, tylko wątek z linkiem do porównywania się z gwiazdami kwitnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
35.a Re: ulżę sobie i powiem staropolskie 22.09.08, 23:09 Tosiu, jest paskudny niż. Jutro ma być tak samo i w ogóle ch.. Odpowiedz Link
tosiedazrobic tak tak 22.09.08, 23:18 dzisiaj w dzień to miałam taki niż,że heeejjjj-poetkam mnie na halach mogła usłyszeć,teraz idzie u mnie wyż.a co. dzięki za odpowiedź. Pozbierałas sie dzisiaj w miarę do roboty? Odpowiedz Link
35.a Re: tak tak 22.09.08, 23:30 I tak, i nie. Jestem rozbita - musiałam wcześnie wstać, wymyśliłam sobie w poniedziałek rano wizytę u fryzjera. W pracy godzinę później (ja tylko strzyżenie, tak wyszło...), wyszłam 40 min. wcześniej. No nie mogłam już, jak babcię kocham. Spałam na biurku. Sprzedaż mi spadła w ostatnie dni, depresja ma swoje prawa. I nie umiem określić, gdzie właściwie jestem, bo i hypo, i depresja, normalnie to chyba nie. A co u Ciebie? I miło, że pytasz * Odpowiedz Link
tosiedazrobic Re: tak tak 22.09.08, 23:40 łamie mnie grypa,ale mam dobry humor-to teraz najważńiejsze: zaprojektowałabym pomnik dla dobrego nastroju,takiego własnego złotego cielca. Odpowiedz Link
35.a Re: tak tak 22.09.08, 23:46 Powiadasz metaforycznie? Do mnie dziś trzeba WIELKIMI LITERAMI. Jam prosty człowiek... Odpowiedz Link
35.a Re: tak tak 22.09.08, 23:47 Wskoczyłaś na cokół? Stoisz na piedestale? Jesteś Panią swojego świata? Odpowiedz Link
tosiedazrobic Re: tak tak 22.09.08, 23:54 (na szczęście) az tak wysoko nie jestem.lecz chołubię dobry nastrój,choć wiem,że w nadwyżce to utopia(stąd porównanie do złotego cielca,którego czczenie ma smutny koniec)zbudowałabym jednak ten pomnik dobrego nastroju i kłaniała mu sie w pas,nie licząc się z konsekwencjami. chyba moje dodatkowe wyjąsnienia nie zaprowadzą nas na manowce.... Odpowiedz Link
tosiedazrobic Re: tak tak 22.09.08, 23:57 najwyraźniej mam kłopot z przeglądarką-wysyłam posty po kilkanaście razy i wyskakuje mi bład. Odpowiedz Link
35.a Re: tak tak 23.09.08, 00:02 Bardzo mądre to, co piszesz... Czym się w ogóle zajmujesz? Odpowiedz Link
tosiedazrobic Re: tak tak 23.09.08, 00:08 to jest właśńie pytanie z serii:"bardzo trudnych". może wreszcie czymś sie zajmę-o tak odpowiem skoro to Ty mówisz,że ja cos mądrze piszę,to się czerwienię.bo jak dla mnie,to Ty mądrze piszesz,a dwie mądre to juz hałas i ciasnota Odpowiedz Link
tosiedazrobic Re: tak tak 23.09.08, 00:12 ja jestem od składania pokłonów-hmmm,ciekawe,czy przyjęliby mnie do szkoły gejsz Odpowiedz Link
tosiedazrobic Re: tak tak 23.09.08, 00:16 czytam zatem z przyjemnością Twoje posty i myśłę,kiedy doskoczę,no kiedy.....tyle,że jak doskoczę,to jak zawisnąc w powietrzu....fundament to jest to,co jest mi niezbędne. Odpowiedz Link
konto_online Re: tak tak 23.09.08, 00:34 musisz szybko machać rączkami coś jak koliber Odpowiedz Link
tosiedazrobic Re: tak tak 23.09.08, 00:53 z mojej strony to był żart,zapomniałam dorysowac Odpowiedz Link
konto_online Re: tak tak 23.09.08, 00:56 za późno - pacjent zszedł był zawał konkretnie Odpowiedz Link
konto_online Re: tak tak 23.09.08, 01:02 chyba nie lekarze poszli do domu, ładne pielęgniary obsiadły jedynego pielęgniarza no a te brzydkie siedzą w kącie i obgryzają pazury oddziałowa jak zawsze udaje, że niczego nie widzi Odpowiedz Link
35.a Re: tak tak 23.09.08, 00:14 to ja idę spać... mądrze? e, nie. gdybym była mądra nie byłabym sama. a jestem. i nie ma dziś kto przytulić. ostatnie 3 hausty czerwonej herbaty, śpię gejsza? Odpowiedz Link
tosiedazrobic Re: tak tak 23.09.08, 00:17 gdybys chciała nie byc sama,nie byłabyś. tylko jaki facet dorówna CI kroku? Odpowiedz Link
35.a Re: tak tak 23.09.08, 09:55 Większość mnie wyprzedza. Test na I.Q. miałam robiony raz, miałam chyba jakieś 17 lat. Tylko 112. I co? Odrobinę powyżej średniej. Dodam, że liczyć klocki, których nie widać potrafię, ale kompletnie nie umiem przewidzieć, jakie zygzaki mają być na kolejnej figurze i dlaczego. I mam kiepską orientację w terenie. I nie rozumiem rzutów i przekształceń. Przedmioty ścisłe? Czarna magia. Ale udało mi się i jestem z siebie dumna zagiąć ostatnio ojca (geografia i historia to jego dwa koniki, przyroda poniekąd też) No i gapi się głupio w ten telewizor, ja z nim trochę też, jakiś facet wiosłuje i słyszę Mekong. Pytam go: Ty, gdzie ta rzeka płynie. I sama sobie odpowiadam: Chiny. Ten załamał ręce. Sprawdzam: moje na wierzchu, co prawda "jego" Wietnam też jest, ale źródło jest w Chinach, yes! Odpowiedz Link
poetkam Re: tak tak 23.09.08, 09:38 że heeejjjj-poetkam mnie na > halach mogła usłyszeć,teraz idzie u mnie wyż.a co. He he he. Usłyszała, usłyszała U mnie też wyżowo, aż miło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))) Odpowiedz Link
tosiedazrobic do poetkam 23.09.08, 09:41 ))ciiiiii...)) czy wysyłałas do mnie dzisiaj maila? nie wiem,czy cos dochodzi,bo siemisiejakos skrzynka zapchała. Odpowiedz Link
35.a Re: tak tak 23.09.08, 09:47 Oszukujesz. Niż, szarszy niż wczoraj. Szarzejszy? Krakowskim targiem bardziej szary. Czuję się jak jamnik. Odpowiedz Link
poetkam Re: tak tak 23.09.08, 09:55 Tosiedazrobić: maila posłałam Ci wczoraj wieczorem. 35.a : wyżowo mi w duszy gra (jak przeczytasz to się będzie rymowało Kurczę za mocno mi gra Ale co tam, grunt, że gra !!! Odpowiedz Link
tosiedazrobic Re: tak tak 23.09.08, 12:30 lepiej czuc sie jak jamnik niżby miało sie okazac,iz jamnikiem sie jest. chociaz ostatnio w okolicach wiezienia w Słupsku przechadzał się krokiem spcerowym uszlachetniony mieszaniec-lepiej być kundlem niźli siedziec w więźniu.oczywista oczywistośc,ale jaki to był słodko-gorzki obrazek. Odpowiedz Link