hanula37 07.09.09, 22:19 dolegliwosci somatyczne w Chad Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanula37 Re: dolegliwosci somatyczne w chad 07.09.09, 22:22 witajcie ..napiszcie mi czy tez macie takie dolegliwosci jak silne poty,drzenie dłoni bole brzucha ,zawroty głowy ..i w jakich fazach u was występuja?/ Odpowiedz Link
megan.k Re: dolegliwosci somatyczne w chad 08.09.09, 06:50 To nie są objawy CHAD, co najwyżej skutki uboczne leków psychotropowych. Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: dolegliwosci somatyczne w chad 08.09.09, 09:53 Nie zgadzam się z Tobą, Megan. Tzn. to mogą być efekty uboczne psychotropów, ale nie tylko. Ja np. w fazie depresji mam zlewne poty w nocy, co rano piżama i pościel kompletnie mokra, do wymiany. Mam też kłopoty z zespołem jelita drażliwego, ale to raczej składałabym na karb nerwicy, którą mam dodaną do ChAD jako wątpliwej jakości bonus Odpowiedz Link
megan.k Re: dolegliwosci somatyczne w chad 08.09.09, 10:20 Ale w fazie depresji masz na pewno zwiększoną dawkę antydepresanta, a poty są skutkiem ubocznym wielu antydepresantów. Odpowiedz Link
hanula37 Re: dolegliwosci somatyczne w chad 08.09.09, 12:22 pewnie macie racje ,ale ja tez mam w fazie mani zlewne poty to chyab przez to ze jestem napedzona Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: dolegliwosci somatyczne w chad 08.09.09, 15:24 Megan, zlewne poty również objawem depresji - info od psychiatry. Odpowiedz Link
nulls Re: dolegliwosci somatyczne w chad 08.09.09, 15:12 Zgadza się z Beatrix. To mogą być skutki uboczne, ale nie muszą. Miewam poty, tachykardię, zawroty głowy itp. Przypomnij sobie, czy miałaś swoje dolegliwości wcześniej, zanim zaczęłaś brać lek/leki. Odpowiedz Link
skwr2 Re: dolegliwosci somatyczne w chad 09.09.09, 13:39 Dopisz jeszcze: biegunka, wymioty. Nad fazą się nie zastanawiałam, ale raczej koreluje mi się to pięknie z depresją. Odpowiedz Link