Dodaj do ulubionych

Wykastrować taką jędzę

26.12.08, 23:05
miasta.gazeta.pl/plock/1,35681,6100423,Patyczki_higieniczne___narzedzie_zabojstwa_.html
Obserwuj wątek
    • joy76 Re: Wykastrować taką jędzę 27.12.08, 13:32
      przydałoby się....czytając takie doniesienia nie umiem zrozumieć,czemu ktoś po
      prostu nie zrzeknie się dziecka,tylko je krzywdzi. wystarczy zwykłe oświadczenie
      woli...tak nie wiele,a dla takiego maltretowanego dziecka bardzo wiele.
      a w kwestii kastracji - sądzę,że gdyby kastracja była u nas legalna, to wiele
      kobiet by się na nią zdecydowało, niestety nikt nie daje nam prawa wyboru.
    • insomnia0 winą powinno obarczyc się personel! 28.12.08, 09:49
      Wiecie ze istnieje cos takiego jak depresja poporodowa??
      Personel..powinien szczegolowo obserwowac kobiety po poodzie.. zwracac uwage jak
      pielegnują dzieci , jak sie zachowują, jak i co robią dziecku, jak sobie radza z
      nową rolą. A personel..zamiast tego siedzi kawke pije..jak o cos pytasz to
      cie spuszcza na tzw drzewo! nie interesują się.. i stad takie tragedie.
      Ja urodzilam byłam przeszczesliwa.. dzieki personelowi w ciagu 2 dób.. byłam
      smutna i zdołowana.. z nie jestem dobrą matkąsad dziecko plakało- to sie
      dowiedziałam ze widocznie najadłam się "czegos" - jestem nieodpowiedzialna(słowa
      pielegniarek) dzieckomiało zołtaczke- moja wina! bo źle karmilam synka!.. płacze
      w nocy- nie potrafie uspokoic dziecka.. dodam ze zle czysciłam małemu
      pepuszek..bo nikt nie chciał pokazac "jak" wiec robilam jak umialam.
      dowiedziałam się ze tak czyszczac to wywołam zakazenie u synka.
      Gdyby nie mąż i rodzina to siedziałabym i płakała cały czas...

Kobieta ktora m depresje poporodowa nie wie co robi.
      Miałam kontakt z taka kobieta- bedac na praktykach w szpitalu. Z tym ze ja
      obserwowałam kobiety. wykryłam dwie z problemami psychicznymi. Kobiety te od rzu
      były pod opieką psychologa. Rodzina wiedziała o stanie psychicznym matek. Moze
      tez dlatego nic się nie stało.

Powiem tak najłatwiej jest kogos ocenic- krytykowac..zwłaszcza ludziom ktorzy
      nigdy nie mieli nic wspolnego z ciążą, porodem i kobietą w połogu. Wy tez
      jestescie slepi na problem...

Tak wykastrowac kobiete!!! szkoda słów na takich ignorantow...
      • betonator Re: winą powinno obarczyc się personel! 01.01.09, 17:44
        bardzo podoba mi sie Twoja wypowiedz. Jest dojrzala i swiadoma. Czytajac komentarze rzadko sie spotyka kogos operujacego innym jezykiem niz: "wykastrowac" etc., tym bardziej doceniam to co napisalas
        • jaonmyi sibellius, JESTEŚ IGNORANTEM DO SZEŚCIANU! 02.01.09, 13:40
          Ja również popieram tą wypowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka