andzia0811 04.11.09, 15:56 okazało się że Kacperek również z wyglądu jest nieco asymetryczny.Jego uszko oraz oczko są nieco większe.Może ktoś się z tym zetknął.Pal diabli uszko ,różnica jest bardzo mała,bardziej martwię się o oczko. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-cudownego-misia Re: Asymetria 04.11.09, 16:01 Jeśli okulista nie ma zastrzeżeń i to tylko zniekształcenie czaszki, to powinno się wyrównać z wiekiem. Szczególnie intensywnie kości czaszki pracują, jak się dziecko zaczyna turlać. Małgosia była koszmarnie krzywa, bo rura respiratora trzymała jej główkę w jednej pozycji, a praktycznie się wycofało. Może z tyłu potylica jest jeszcze krzywa, ale reszta już praktycznie symetryczna. Odpowiedz Link
mam-ann Re: Asymetria 05.11.09, 10:51 a duża ta asymetria? mój jak ważył od tych 500 gramów do ok 1500 - miał jedno oko wielkei drugie małe, potem ta różnica małała i malała, dziś prawie jej nie widac i jest... taka jak u mnie, bo ja tez mam jedno oko większe drugie mniejsze, w sumie każdy z nas trochę tak ma. mam nadzieję że i u Kacperka to cecha tylko osobnicza Odpowiedz Link