asia-damian
05.02.10, 22:36
Dziewczyny jesteście najbardziej doświadczone podzielcie się ze mną swoimi radami bardzo proszę. chodzi o to że sama nie wiem co jest synkowi...cały czas coś mu się cofa i beka. Wystarczy że po drzemce wezmę go do góry a on beka,przelewa w brzuszku itp. po jedzeniu ciągle mu się cofa do 2 godz po... nie chce jeść ( znowu) miota się strasznie przy piciu i zjada po 50ml.(jak mu wcisnę) i płacze odpycha butle itp.starałam sie wprowadzić stałe posiłki i lipa...brzuszek go bolał. w nocy dostaje samo bebilon pepti w dzień dodaje mu do niego miarke lub dwie kaszki ryżowej bananowej bo zwykłej nie chce , kleików też nie, sinlac też odpadł.
powiedzcie mi prosze co mu tak w tym brzuszku fermentuje że ciagle ma te gazy?
sama podejrzewam refluks tylko że on nie ulewa nie wymiotuje po prostu nie je, kupy ze śluzem...a lekarze mnie zbywają bo trochę na wadze przybrał (300g na mies.)
jestem taka bezradna i bezsilna szczególnie na odpowiedzi lekarzy którzy doprowadzają mnie do wściekłości
i drugie proszę doradźcie mi dobrego gastrologa dziecięcego we Wrocławiu lub w poznaniu i jakie powinnam zrobić badania przed wizytą żeby nie iść z pustymi rękami