Dodaj do ulubionych

Zaproszenie do programu - Pytanie na sniadanie

08.12.10, 12:47
Witam,
zapraszam wszystkie chetne osoby do udzialu w programie Pytanie na sniadanie. Data emisji 23.12. Tematem programu bedzie pielęgnacja wcześniaka, o tym jak rodzice radzą sobie z opieka nad takim maleństwem, o tym na co powinni zwrócić uwagę i gdzie zgłosić się po rady.
prawdopodbnie jako gosc wystapi fizjoterapeuta mgr Artur Bartochowski.

Wszystkie chetne osoby proszone sa o kontakt z p. redaktor:
Emilia Kowalska,
TVP2 – Pytanie na śniadanie
605 615 110
emilia.kowalska@tvp.pl

A ze swojej strony poprosze potem link do programu, zebym mogla umiescic to na naszej stronie internetowej.

Pozdrawiam
Magdalena Makaruk
www.wczesniak.pl

Obserwuj wątek
    • marta.krasnik Re: Zaproszenie do programu - Pytanie na sniadani 08.12.10, 13:33
      Pewnie tutaj bardziej brane są pod uwage do programu maluszki które dopiero co ze szpitala wyszły??
      • fundacja_wczesniak Re: Zaproszenie do programu - Pytanie na sniadani 08.12.10, 14:43
        Nie, nie ma zadnych ograniczen wiekowych. Pani redaktor zaporponowala tez mi udzial, a moj wczesniaczek ma juz 8 lat, wiec nie sadze, aby byly jakies briery wiekowe. Smialo, zawsze to propogowanie wiedzy o naszych najmniejszych.

Pozdrawiam
        MM
        • marta.krasnik Re: Zaproszenie do programu - Pytanie na sniadani 08.12.10, 15:12
          Już się zgłosiliśmy i jesteśmy po wstępnej rozmowie. Dostalissmy zaproszenie do programusmile
          • fundacja_wczesniak Re: Zaproszenie do programu - Pytanie na sniadani 08.12.10, 15:42
            To super. Mam prosbe o przeslanie linka/przypominajki, zebysmy wszyscy mogli obejrzec, bo jak znam dziennikarzy, to zapomna o przeslaniu informacji.

Pozdrawiam
            Magdalena Makaruk
          • alicjontko Re: Zaproszenie do programu - Pytanie na sniadani 08.12.10, 17:25
            cześć Marto, możesz się ze mną skontakować mailowo ? breza@interia.pl
            Też się wstępnie zgłosiłam, tylko jestem z Krakowa a data programu jest trochę niepasująca więc jeszcze to przemyślę.
            • marta.krasnik alicjontko 08.12.10, 18:02
              Wysłałam mailasmile
    • becia_mama_kacperka Re: Zaproszenie do programu - Pytanie na sniadani 08.12.10, 22:08
      też byśmy się chętnie zgłosili, ale dzień przed wigilią to raczej nie dalibyśmy rady... no i jeszcze ta odległość - jesteśmy spod Poznania...
      Ale będziemy oglądać na 100% smile wink smile
    • archeo777 Re: Zaproszenie do programu - Pytanie na sniadani 11.12.10, 09:55
      Cieszę się ze będzie taki program.
      Pozwoliłam sobie wysłac na e-maila kilka rzeczy, które chciałabym aby zostały poruszone w programie.
      mama wczesniaka
    • mnkl Re: Zaproszenie do programu - Pytanie na sniadani 23.12.10, 15:43
      www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-sniadaniowe/pytanie-na-sniadanie/wideo/problemy-wczesniakow/3629816

justynkazkacwina.prv.pl/
      www.justynkazkacwina.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka