Dodaj do ulubionych

pytanie do basiaf1

11.06.04, 10:33
Chciałabym umówić się na wizytę do dr Polak. Czy możesz mi podać nr telefonu
w IMiD? Może masz telefon do prywatnego gabinetu? Czy skierowanie od lekarza
pierwszego kontaktu powinno być do IMiD czy do pediatry neonatologa?
Pozdrawiamy i czekamy na odpowiedż
Agnieszka i Julka(1 m-c korygowany)
Obserwuj wątek
    • basiaf1 Re:IMiDz 12.06.04, 18:33
      droga Ago, numer tel do centrali : 022 32 77 111. Musisz mieć skierowanie od
      lekarza pierwszego kontaktu czyli rodzinnego i pesel Julki jeśli już ma. Weź
      też ze sobą historię choroby i swoje dokumenty. Mnie nie były potrzebne ale
      Jasiek urodził się w IMiDz więc może dlatego. Do prywatnego gabinetu niestety
      nie mam numeru bo zawsze jeździmy do dr Polak "państwowo", szczerze to nie
      widzę potrzeby wizyty prywatnej. Dr Polak to cudowna kobitka i strasznie miła,
      naprawdę gorąco ją polecam. zadzwoń na centralę i powiedz, że pierwszy raz
      chcesz umówić się na wizytę do dr Polak (poradnia neonatologiczna) tam bardzo
      miłe panie wszystko już za ciebie załatwiąsmile Przed każdą wizytą trzeba najpierw
      zameldować się w rejestracji Polikliniki w budynku Lipsk na parterze- tam gdzie
      wszystkie poradnie. Żółciutki budynek po drugiej stronie to ten gdzie
      ostatecznie musicie trafić. Nam zajęło trochę czasu nim znaleźliśmy poradnię bo
      wszędzie w budynku są schody, windy i korytarze a tylko z jednej strony da się
      dojść do poradni- reszta pozamykana. Slepe uliczkismile)) Po przejściu przez Izbę
      przyjęć trzeba skręcić w prawo, iść do końca, skręcić w lewo. Na końcu jest
      winda nr 2 i tą windą na 3 piętro. UUUUFFFF...... Chyba dostatecznie
      wyczerpujące informacje podałamsmile)))
      Będzie wam łatwiej mam nadziejęsmile
      Pozdrawiamy
      Basia i Jaś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka