Dodaj do ulubionych

Opisywanie faktur

09.05.12, 14:09
Dziewczyny, nigdy tego nie robiłam a do fundacji dodzwonić się nie mogę więc pytam. Mam fakturę na leki dla Ingi wystawioną na fundację, ale nie mam pojęcia jak ją opisać na odwrocie i co musi być tam zawarte, by mi papierów nie odesłali?
Obserwuj wątek
    • nasz-jeremi Re: Opisywanie faktur 09.05.12, 15:45
      Poczytaj forum fundacji
    • 1bjes Re: Opisywanie faktur 09.05.12, 16:47
      witaj smile
      ja opisysywałam i wysyłałam pierwszy raz i pisałam tak np leki na padaczke zalecone przez taka i taka pania dr dla ani j.
      jeszcze mi nie zwrócili ale czekam pewnie jak zawsze zawaleni
    • mamusianatusi Re: Opisywanie faktur 09.05.12, 17:33
      Ja zawsze pisze tak:
      Faktura dotyczy podopiecznego-podaj imię i nazwisko.np.Lekarstwa zalecone przez....
      W mojej fundacji konieczny jest również podpis rodzica ,lub opiekuna prawnego ,oraz nr telefonu
    • mamusianatusi Re: Opisywanie faktur 09.05.12, 17:37
      Dostałam z fundacji taką wiadomość

- każda faktura powinna być opisana na odwrocie tzn. imię i nazwisko podopiecznego, nazwa usługi (czego dotyczy faktura) numer telefonu oraz podpis rodzica

- w przypadku faktur za paliwo oprócz wyżej wymienionego opisu konieczne jest poświadczenie pieczątką z miejsca, do którego wyjazdu dotyczy faktura. W przypadku trudności z uzyskaniem pieczątki prosimy o kopię zaświadczenia potwierdzającego Państwa pobyt w danej placówce (wynik badania, wypis szpitalny, zaświadczenie lekarskie itp)

- przypominamy również, iż wypisując zestawienie kosztów bezwzględnie należy podać numer konta bankowego, na który dokonany ma być zwrot funduszy.
    • olcia82poz Re: Opisywanie faktur 09.05.12, 18:50
      Bardzo Wam dziękuję smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka