maga-7811 27.07.12, 21:25 witam, potrzebuję namiarów na dobrego logopedę w warszawie, moja córka - 3 latka zaczęła się jąkać. Ewentualnie jakiegoś innego specjalistę z którym można to skonsultować Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaolisia Re: logopeda warszawa 29.07.12, 19:27 witam, ja polecam logopedki pracujące tutaj centrumelf.pl/ Odpowiedz Link
peter_piotr Re: logopeda warszawa 30.07.12, 13:56 Jąkanie to tylko logopeda albo trening uwagi słuchowej (bardzo się sprawdza - przynajmniej u nas). W Warszawie trudno znaleźć placówkę, która robi jedno i drugie, ale spróbuj w Aninie, niedaleko Centrum Zdrowia Dziecka i jest gabinet, w którym robiliśmy Tomatisa i mają tam też świetną logopedkę. Odpowiedz Link
maga-7811 Re: logopeda warszawa 30.07.12, 15:52 a mogę prosić dokładny adres lub numer telefonu? Odpowiedz Link
peter_piotr Re: logopeda warszawa 08.05.13, 21:37 maga-7811 napisała: > a mogę prosić dokładny adres lub numer telefonu? wejdź na stronę tomatis.warszawa.pl , tam jest wszystko Odpowiedz Link
mamy.my Re: logopeda warszawa 15.12.16, 19:30 Jeśli chodzi o problem z jąkaniem, świetnym rozwiązaniem jest bardziej specjalistyczna pomoc neurologopedy, jeśli chodzi o Warszawę, ja mogę polecić specjalistę z poradni na krańcowej poradnia-warszawa.pl/ Odpowiedz Link