mamusianatusi 15.02.13, 19:05 Witajcie W jakim wieku Wasze dzieci miały operowanego zeza,w jakiej placówce i jak długo po zabiegu przebywały w szpitalu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polaa27 Re: Operacja zeza 15.02.13, 23:49 Najlepsi specjaliści od zeza dziecięcego w Polsce są w Krakowie. Nas operowała bardzo dobra dr Pociej-Żero, w Scanmedzie, jeszcze w starej siedzibie, teraz Scanmed mieści się w supernowoczesnym szpitalu Św. Rafała. Po zabiegu na oba oczka po kilku godzinach mogliśmy wrócić już do hotelu. Następnego dnia kontrola, później zakraplanie kropelek przez ok. 2 tyg i kontrola u okulisty w swoim mieście. Odpowiedz Link
mamusianatusi Re: Operacja zeza 19.02.13, 01:51 Pola a czy Wy mieliscie zabieg prywatnie,czy po prostu jest tak,że po takim zabiegu w szpitalu nie trzymaja? Nasz zabieg prawdopodobnie odbędzie sie w Szczecinie. Odpowiedz Link
mamusianatusi Re: Operacja zeza 19.02.13, 09:49 Zbiszkopcik my do dr Modrzejewskiej jeździmy prywatnie. Odpowiedz Link
polaa27 Re: Operacja zeza 19.02.13, 09:22 My operowaliśmy się prywatnie, ale operują tam też na nfz. Tylko my nie mogliśmy niestety czekać, liczył się każdy dzień i dlatego operacja była prywatnie. Odpowiedz Link
zbiszkopcik Re: Operacja zeza 21.02.13, 12:13 A kiedy i gdzie macie miec operacje? Nas tez prawdopodobnie czeka. Zobaczymy po naswietlaniach teraz w marcu. Odpowiedz Link
mamusianatusi Re: Operacja zeza 21.02.13, 15:03 Jeszcze nie wiem kiedy i gdzie operacja, mamy nowe okulary (Nati wczesniej nie chciała nosić okularów,a te nowe jej chyba przypasowały ,bo jak na razie nawet nosi....) i dostałam skierowanie na naswietlania (4-8 marca mamy naswietlania na Słowackiego ), 7-go wizyta i się dowiemy co i jak.A kiedy i gdzie Wy się będziecie naswietlac? Ps.Ze Szczecina jesteś? Odpowiedz Link
zbiszkopcik Re: Operacja zeza 21.02.13, 15:20 Ze Szczecina nie jestem. My bedziemy od 11 marca na Pomorzanach w szpitalu na naswietlaniach, potem od 18 mamy na Slowackiego wlasnie. Potem w kwietniu mam Zu kropic oczka przez tydzien i wizyta kontrolna. Odpowiedz Link