ewelajnawrocek 04.04.13, 21:03 Chciałaybyscie koiety się spotkac? Ale tak bez dzieci, na piwko, winko, kawę, soczek.. co kto lubi..i może w mniej strojnych wnętrzach niż to na Ostrowie..? Jak chętne to się zgłaszajcie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-cudownego-misia Re: Jakieś spotkanie wrocławianek..?? 05.04.13, 07:53 Chciałabym Kiedy, gdzie? Odpowiedz Link
ewelajnawrocek Re: Jakieś spotkanie wrocławianek..?? 05.04.13, 08:53 No najpierw poczekajmy czy sie ktos zgłosi..zapuść wici, bo masz chyba namiary na koleżanki.. Odpowiedz Link
mamaduo Re: Jakieś spotkanie wrocławianek..?? 05.04.13, 09:12 ja chetnie ale niestety opcja bez dzieci (w sensie tego najmlodszego) poki co odpada. Takze moze za jakies pol roku...a teraz to tylko z malym. Odpowiedz Link
ewelajnawrocek Re: Jakieś spotkanie wrocławianek..?? 05.04.13, 09:15 Spoko to są nas już trzy..czekamy na wiecej Odpowiedz Link
misiekjasiek mamaduo 06.04.13, 12:26 Ja tutaj zrobię prywatę nie w temacie (chociaż też chętnie spotkałabym się z Wami, ale do Wrocka daleko) Mamaduo - nie wiedziałam, że jesteś w ciąży, gratuluję malucha Odpowiedz Link
mamaduo Re: mamaduo 06.04.13, 13:27 a dziekuje Justynko nie chwalilam sie, bo sama wiesz jak jest, tym bardziej, ze problemy byly tez w tej ciazy - ale maly zdrowy i donoszony i wielki i w sumie w ogole nie czuje, ze mam trzecie dziecko a blizniaki zachwycone mala dzidzia. Odpowiedz Link
ewelajnawrocek czekamy na wiecej 06.04.13, 18:26 jest nas juz 4 chetne..moze sie jeszcze ktos dołączy..zbieramy chetnych jeszcze kilka dni..a kiedy wolicie spotkanie, w weekend? jakie godziny? gratuluję mamoduo, wiem, jaki to strach kolejna ciąża.. Odpowiedz Link
ewelajnawrocek Re: Jakieś spotkanie wrocławianek..?? 05.05.13, 19:59 to co, robimy to spotkanie? Odpowiedz Link
ptysza Re: Jakieś spotkanie wrocławianek..?? 18.05.13, 15:51 hej ja tez bym mogla jesli termin na tyle by mi pasowal, ze akurat maz zostalby z corka pewnie mnie nie pamietacie ewelajnawrocek, Ty moze mnie pamietasz opisywalam tu kiedys ze rodzilam na Brochowie i mi powiedzieli ze dziecko bedzie albo niepelnosprawne albo nie przezyje a tu moja ma prawie 2,5 roku Odpowiedz Link
ewelajnawrocek Re: Jakieś spotkanie wrocławianek..?? 23.05.13, 18:45 odpuscilam temat bo nikłe zainteresowanie bylo Odpowiedz Link
mamaameleczki Re: Jakieś spotkanie wrocławianek..?? 30.09.13, 20:52 jak coś jestem zainteresowana : Odpowiedz Link