Dodaj do ulubionych

Do BeataKlaudia

• edy77 Re: Do BeataKlaudia 15.02.06, 13:50
      Piszę apropo szczepionki. Do tej pory znalazłam za 267.00 zł w aptece ZIKO ul.
      Retoryka 23 tel.12 428 02 10. Rozpiętośc dość duża w cenach bo dwóch była za
      317.00. Jeszcze spróbuje poszukać. Jak znajdę tańszą to dam Ci znać. Mam taką
      propozycję może jak zrobi się cieplej to byśmy się spotkały gdizś na mieście z
      dieciaczkami. Z Krakowa jest też Maniolka75 i Joanz. Co ty na to?
      Pozdrawiam
      Edyta
      • beataklaudia Re: Do BeataKlaudia 16.02.06, 11:27
        Cześć,
        Dzięki za info o szczepionkach..bliżej wiosny chyba się zdecydujemy..jeszcze
        skonsultuję z neurologiem, ale do tej pory szłyśmy zgodnie z kalendarzem..wiec
        myslę, że i na to wyrazi zgode. Pediatra nie ma nic przeciwko.
        Co do spotkania..jestem za smile Chętnie poznam się z mamami innych
        wcześniaczków smile Jedyny problem to to , że ja pracuję..i właściwie w gre
        wchodzi tylko weekend, lub późne popołudnie w tygodniu...co w zimie raczej
        odpada.. Z jakiego jestes rejonu Krakowa? Ja z Kurdwanowa..
        Pozdrawiam,
        Beata
        • edy77 Re: Do BeataKlaudia 16.02.06, 12:45
          Cześć!
          Mnie też najbardziej odpowiada weekend, bo mój mąż cały tydzień pracuje poza
          domem.Mieszkam prawie w Krakowie, bo jakieś 5 km od granicy Krakowa ale 24
          lata byłam krakowianką. Mieszkamy w Szarowie za Niepołomicami przy Puszczy
          Niepołomickiej.Także jakbyście mieli w wakacje ochotę oddetchnąć od miejskiego
          smrodku, to serdecznie zapraszam. Dojazd w twoje rejony zajmuje mi około 20
          minut.Przed porodem pracowałam na ul.Łużyckiej na Piaskach Nowych i
          prawdopodobnie tam wrócę w pszyszłym roku.Może będziemy się kontaktować przez
          priv.e-maila.pisz na gazetowy albo piorun4@o2.pl. Jeszcze nie mam gadu-gadu ale
          może niedługo.
          Pozdrawiam
          Edyta
    • edy77 Re: Do BeataKlaudia 16.02.06, 11:02
      Najtańszą szczepionkę znalazłam za 254.00 zł. w aptece na al.Pokoju 4 ( w
      przychodni)to jest po lewej stronie od ronda Kotlarskiego( zaraz przy nim)Tel.
      417-11-18. Aha ta apteka sprzedaje leki po cenach hurtowych. Gdyby nie było
      szczepionki w danym dniu to można zamówić i odebrać na drugi dzień.
      Pozdrawiam
      Edyta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka