Dodaj do ulubionych

do Emilki74!

26.05.06, 22:15
Jeśli to nie sekret to pochwal się - który to już tydzień? Jak się miewa
Gabrielka?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ania.silenter Właśnie do mnie dotarło, że to chłopak:))) 26.05.06, 22:21
      A więc jak się miewa Gabrielekwink?
    • emilka74 Re: do Emilki74! 27.05.06, 16:37
      Z wielką przyjemnością pochwalę się że to już 33 tydz(Emilka jutro przyszłaby
      na świat)To sukces tym bardziej że skurcze już od 23 tyg.Jak na razie mały
      rośnie i rozwija się prawidłowo.Najbliższe USG będzie w dzień dziecka.Nagramy
      na płytkę,wtedy to dopiero się pochwalęwinkDodam jeszcze że nasz synek przez 7
      miesięcy był dzieczynkąwinkBardzo się cieszymy,Emilka nie może doczekać się
      braciszka,na razie kocha go do szaleństwa.Pozdrawiam i dziękuję za troskę.
      mama Emilki i Gabrielka w brzuszkuwink
      • lizbetka Re: do Emilki74! 27.05.06, 18:28
        Mamo Emilki ile waży Gabrielek ?
        • asia_233 Re: do Emilki74! 27.05.06, 19:44
          Cieszymy się. Fajnie że Emilka będzie miała braciszka. Ale czas leci, pamiętam,
          jak pisałaś że jesteś w ciąży.
          Pozdrawiam
          Asia
    • ania.silenter Cieszę się, że wszystko dobrze u Gabrielka:) 27.05.06, 20:53
      Życzę Wam aby Gabrielek był kolejnym donoszonym dzidziem z forum Wcześniakismile.
      pozdrawiam
      • emilka74 Re: Cieszę się, że wszystko dobrze u Gabrielka:) 27.05.06, 22:49
        Niewiem ile teraz waży mały,ale w czwartek jak sie dowiem od razu napiszę(liczę
        na ok 2 kgwinkNa ostatnim USG na przełomie 28/29tyg wyszło że ważył 1.180(czyli
        więcej niż Emilka jak przyszła na świat w 33 tyg)Bardzo mnie interesuje również
        ilość wód płodowych i stan łożyska,na razie było ok ,zobaczymy za parę dni...Ja
        również wyglądam nieco inaczej niż przy Emilce-wtedy przytyłam do końca 7 kg,a
        teraz 33 tydz i już 14 kg więcejsmilePozdrawiam Was i dziękuję za ciepłe słowa.
        mama Emilki i GAbrielka w brzuszkuwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka