ania.silenter 26.05.06, 22:15 Jeśli to nie sekret to pochwal się - który to już tydzień? Jak się miewa Gabrielka? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.silenter Właśnie do mnie dotarło, że to chłopak:))) 26.05.06, 22:21 A więc jak się miewa Gabrielek? Odpowiedz Link
emilka74 Re: do Emilki74! 27.05.06, 16:37 Z wielką przyjemnością pochwalę się że to już 33 tydz(Emilka jutro przyszłaby na świat)To sukces tym bardziej że skurcze już od 23 tyg.Jak na razie mały rośnie i rozwija się prawidłowo.Najbliższe USG będzie w dzień dziecka.Nagramy na płytkę,wtedy to dopiero się pochwalęDodam jeszcze że nasz synek przez 7 miesięcy był dzieczynkąBardzo się cieszymy,Emilka nie może doczekać się braciszka,na razie kocha go do szaleństwa.Pozdrawiam i dziękuję za troskę. mama Emilki i Gabrielka w brzuszku Odpowiedz Link
asia_233 Re: do Emilki74! 27.05.06, 19:44 Cieszymy się. Fajnie że Emilka będzie miała braciszka. Ale czas leci, pamiętam, jak pisałaś że jesteś w ciąży. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link
ania.silenter Cieszę się, że wszystko dobrze u Gabrielka:) 27.05.06, 20:53 Życzę Wam aby Gabrielek był kolejnym donoszonym dzidziem z forum Wcześniaki. pozdrawiam Odpowiedz Link
emilka74 Re: Cieszę się, że wszystko dobrze u Gabrielka:) 27.05.06, 22:49 Niewiem ile teraz waży mały,ale w czwartek jak sie dowiem od razu napiszę(liczę na ok 2 kgNa ostatnim USG na przełomie 28/29tyg wyszło że ważył 1.180(czyli więcej niż Emilka jak przyszła na świat w 33 tyg)Bardzo mnie interesuje również ilość wód płodowych i stan łożyska,na razie było ok ,zobaczymy za parę dni...Ja również wyglądam nieco inaczej niż przy Emilce-wtedy przytyłam do końca 7 kg,a teraz 33 tydz i już 14 kg więcejPozdrawiam Was i dziękuję za ciepłe słowa. mama Emilki i GAbrielka w brzuszku Odpowiedz Link