keysy1 19.08.06, 11:54 Czy to możliwe zeby roczniak miał owsiki?? Często gorączkuje bez powodu, a teraz zobaczyłam w kupce jakieś białe niteczki?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytkax Re: owski?? 19.08.06, 12:36 oczywiście, że możliwe...zapytasz skąd? Hmm mój synek też miał jak miał ok 1,5 roku. Wiktor nie miał temperatury no apetyt mały i był rozdrazniony ale on zawsze mało jadał i był nerwowy a że zazwyczaj patzrę w kupkę a tu ruszający się robaczek. Zdzdiwiłam się bardzo ale cóż, mały brał dużo rzeczy do buzi, ręce miał myte często ale nie myłam codziennie zabawek (zresztą to paranoja uwazam) przychodziły do neigo dzieci starsze i być moze one przeniosły chociaż jak wspomniałam rodzinie o owsikach to okazało się, zę to nie od ich dzieci bo one są zdrowe....hmm my też owsików nei mieliśmy więc skąd? Ale wiesz jak rodzice? Nikt nie przyzna się teraz. Ogólnie wszyscy przeszliśmy kurację, wymywałam zabawki poprałam pościel i już...w przedszkolach np to masowy problem i mój lekarz mowi, że raz w roku nei zaszkodzi dziecko odrobaczywić. Odpowiedz Link