gomoku.gomoku 13.07.07, 11:07 a oto i moja Oleńka www.bobasy.pl/olenkasadzonka pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oyate Re: zdjecia mojej Oleńki 13.07.07, 12:07 Śliczna ta Twoja a raczej Wasza córcia. A po kim ma takie czarne włoski?? Odpowiedz Link
mamaigiiemilki Re: zdjecia mojej Oleńki 13.07.07, 13:18 sliczna panienka, niech rosnie zdrowo!; pozdrawiam; Odpowiedz Link
mojbartus Re: zdjecia mojej Oleńki 13.07.07, 15:33 Sliczna ta twoja krolewna.zyczymy duzo zdrowka i samych szczesliwych chwil.a o to moj pzrystojniaczek www.bartoszeknasz.blog.onet.pl buziaki. Odpowiedz Link
cytrusowa Re: zdjecia mojej Oleńki 15.07.07, 12:30 slodziutka. duzo radosci zyczymy i peknych chwil no i musze to powiedziec: strasznie jest podobna do mojej Jasi jak masz chwile i chcesz zobaczyc to zajrzyj na cytrusiatka.fotosik.pl, Jasia to ta bardziej pyzata. ale jak mowie, podobna do Oleńki, wiec poznasz sama pozdrawaimy mame wczesniaczka i Olenke M z Punia i Lusia Odpowiedz Link
sadaga Re: zdjecia mojej Oleńki 16.07.07, 13:13 śliczna kobietka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naprawdę boskie maleństwo gratuluję i życzę zdrowia!! Odpowiedz Link
ania290679 Re: zdjecia mojej Oleńki 18.07.07, 11:26 cudowna dziewczynka,dużo zdrówka i samych pięknych kolorowych dni Olu!!! Odpowiedz Link