ocwiejka 15.09.07, 14:40 Ponieważ w prokocimiu lekarka która bada wcześniaki poszła na chorobowe,pediatra poradziła żeby jechać na Kopernika. Czy ktoś tam był i wie jak to najlepiej zorganizować. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edy77 Re: Klinika okulistyczna w Krakowie na Kopernika 15.09.07, 15:06 Tam przyjmują od jakiegoś czasu tylko dzieci do trzeciego miesiąca życia a potem odsyłają do rejonowych przychodni. Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link
ocwiejka Re: Klinika okulistyczna w Krakowie na Kopernika 15.09.07, 15:15 Gabryś ma dopiero dwa tygodnie .Wczwartek miał mieć pierwsze badanie wzroku po wyjściu ze szpitala ale odwołali. Wiem że tego nie wolno lekceważyć a nie wiadomo kiedy pani doktor wróci. Odpowiedz Link
mama.ady Re: Klinika okulistyczna w Krakowie na Kopernika 15.09.07, 18:43 byliśmy na wiosnę i absolutnie nie stój w kolejce do rejestracji, bo wcześniaki są przyjmowane poza kolejnością tylko musisz to zgłosić w rej.a badanie standard: zakrapiają, czeka się 20min. i znów zakrapiają i znów czekanie aż źrenice będą odp.rozszerzone Odpowiedz Link
ocwiejka Re: Klinika okulistyczna w Krakowie na Kopernika 15.09.07, 19:28 a trzeba mieć skierowanie i termin? Odpowiedz Link
mama.ady Re: Klinika okulistyczna w Krakowie na Kopernika 16.09.07, 13:03 my nie musieliśmy mieć skierowania, bo termin kontroli ustaliła klinika kiedy ada wychodziła ze szpit. Odpowiedz Link
ocwiejka Re: Klinika okulistyczna w Krakowie na Kopernika 16.09.07, 14:30 Kurcze my nie mamy terminu. Po prostu lekarka z poradni patologi z Prokocimia powiedziała żeby tam iść i muszą nas przyjąć. Aż się boje jak to będzie Odpowiedz Link
mama_oliwi Re: Klinika okulistyczna w Krakowie na Kopernika 24.09.07, 11:12 Czy byłas juz na konsultacji? Odpowiedz Link
ocwiejka Re: Klinika okulistyczna w Krakowie na Kopernika 24.09.07, 11:32 Tak byliśmy w zeszły poniedziałek.Troch sie bałam bo nie mieliśmy skierowania ale nie robili problemów.Dzieciakami zajmuje się super pielęgniarka,miła życzliwa szkoda że nie wszystkie sa takie.Wyszło nam że prawe oko jest zdrowe ale w lewym są ślady wcześniactwa.Za tydzień jedziemy jeszcze raz a potem zobaczymy. Odpowiedz Link
mama_oliwi Re: Klinika okulistyczna w Krakowie na Kopernika 26.09.07, 13:48 Ciesze sie ze wszystko ok. Ja z małą czesto odwiedzałam ten szpital, ale podobnie jak mama Ady, byłysmy tam bez skierowania bo na zlecenie lekarza który prowadził okulistycznie moja córe po urodzeniu. Odpowiedz Link