mamawcze-sniaczka 07.08.08, 08:38 DZIEWCZYNY MUSZE WYKONAC AMELII OSTRZYKIWANE PECHERZA Z POWODU REFLUKSU MOCZOWEGO SZUKAM DOBREGO UROLOGA SPRAWDZONEGO I GODNEGO ZAUFANIA ZABIEG CHCEMY ZROBIC PRYWATNIE BARDZO PROSZE WAS O POMOC ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artdesign84 Re: UROLOG DOBRY PILNIE! 07.08.08, 13:10 moja koleżanka bardzo sobie chwaliła dr Gastoła - wiem że pracuje w CZD i spróbuję się dowiedzieć gdzie przyjmuje prywatnie Odpowiedz Link
mamawcze-sniaczka Re: UROLOG DOBRY PILNIE! 07.08.08, 13:47 zapomniałam dodac ze najlepiej było by z okolic zielonej góry znaczy poznan, wrocław bo bardzo nam sie spieszy zeby ja skonsultowac Odpowiedz Link
tunelinda Re: UROLOG DOBRY PILNIE! 07.08.08, 14:28 dr n. med. Dariusz Patkowski specjalista chirurgii i urologii dziecięcej przyjmuje prywatnie w poliklinice na grobli, chirurgiem dzieciecym jest najlepszym we Wrocławiu, więc urologiem pewnie też www.patkowski.wroclaw.pl Odpowiedz Link
tunelinda Re: UROLOG DOBRY PILNIE! 07.08.08, 14:34 poza tym dr Patkowski to lekarz z powołania i wspaniały człowiek, szczerze polecam Odpowiedz Link
mamawcze-sniaczka Re: UROLOG DOBRY PILNIE! 07.08.08, 22:13 dziekuje postaram sie juz jutro umówic Odpowiedz Link