polaa27 09.11.08, 17:05 Witam, gdzie prywatnie przyjmuje Zawitkowski? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klara-sz Re: Gdzie przyjmuje Zawitkowski? 09.11.08, 22:27 ja rok temu próbowałam się do niego dostac, ale nic z tego nie wyszło bo pan umawiał się z nami 3 razy i za kazdym razem odwoływał w ostatnymniej chwili wizytę. za ostatnim razem pocałowalismy klamkę. wtedy przyjmował prywatnie na żelaznej w prywatnymem sam mieszkaniu. (ten zyjmuje tez sam adres co na stronie promującej jego książkę- firma tam zarejestrowana). państwowo przyjmował w IMiD-zie. jeśli szukasz rehabilitanta to polecam Bartochowskiego, współpracownik Z. z instytutu, przyjmuje tez w CM ARKA na Kasprzaka, super kontakt z dzieckiem, a umiejętności na pewno nie gorsze niz u Z. Odpowiedz Link
lennor Re: Gdzie przyjmuje Zawitkowski? 09.11.08, 22:29 Może zapytaj na tym forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1017&s_action=f_add&t=1211748482964 Odpowiedz Link
makarcia Re: Gdzie przyjmuje Zawitkowski? 10.11.08, 11:13 Nam sie udało do niego dostać prywatnie. przyjmował w mieszkaniu w centrum W-wy. Wizyty tez nam przekładał lub rano uprzedzał, ze sie spóżni, ale wtedy czekała na nas herbatka/kawka i dziecko mogło troche odsapnąc przed wizytą. Zresztą wizyta wyglądała jak godzina najlepszej zabawy. Odpowiedz Link
lazy_lou Re: Gdzie przyjmuje Zawitkowski? 10.11.08, 17:24 olej go, oprocz mega slawy jest poprostu dobrym rehabilitantem, a takich jest w warszawie wielu. osobiscie moge ci polecic jedna babke ktora wyklada na awf, wiec musi sie troche znac swietnie nam ustawila kube na poczatku, jak byl "rozlany". i nie jest taka droga. Odpowiedz Link
lazy_lou Re: Gdzie przyjmuje Zawitkowski? 10.11.08, 17:27 ta moja zrobila np kurs z analizy prechtla, co nie jest zbyt powszechne w polsce a bardzo sie przydaje do wlasciwej oceny "co z dziecka bedzie". nas np taka ocena bardzo uspokoila (choc robila nam to edyta rowinska z karowej, nie ona) bo mowiono nam ze kuba bedzie bardzo opozniony i niesprawny (duze leukomalacje) a na tych filmikach wyszlo ze nie jest zle i ze damy rade dzieki temu moglam dalej zyc, bo po rozmowie z lekarka na wypisie z karowej zalalmalam sie zupelnie Odpowiedz Link
minkapinka Re: Gdzie przyjmuje Zawitkowski? 10.11.08, 20:30 przyjmuje na Grzybowskiej. Jest świetnym fizjoterapeutą,ale jest tez bardzo niesłowny - odwołuje wizyty, nie odbiera telefonu, obiecuje, ze się odezwie i się nie odzywa. Ale i tak go lubię i mam zaufanie Odpowiedz Link
polaa27 Re: Gdzie przyjmuje Zawitkowski? 10.11.08, 21:39 Hej, dzięki za wszelkie info, a czy jakiś telefon kontaktowy do tego rehabilitanta mozecie podać? Z góry dziekuję Odpowiedz Link
malwes Re: Gdzie przyjmuje Zawitkowski? 14.11.08, 16:30 Telefon i adres są na stronie stowarzyszenia ndt bobath. Trzeba wejść w opcje kursów, potem w "znajdź terapeutę". www.ndt-bobath.pl/index.php?pID=find&tsearch=1&os=10&pf=2&sname=&ssurname=&semail=&scity=Warszawa &scode=&sprovince=0&sort=surname&order=ASC Odpowiedz Link