u_brzoska 18.12.08, 13:16 Dziewczyny, w dzisiejszej CdC jest reportaz nt. urlopow macierzynskich mam wczesniakow, ktorego bohaterka jest moja Berenia Pozdrawiam, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.silenter Re: "Chwila dla Ciebie" 18.12.08, 13:50 u_brzoska napisała: > Dziewczyny, > w dzisiejszej CdC jest reportaz nt. urlopow macierzynskich mam wczesniakow, > ktorego bohaterka jest moja Berenia Zaraz pędzę do kiosku. Odpowiedz Link
11anetta Re: "Chwila dla Ciebie" 20.12.08, 15:11 czytalam i przesliczna jest berenia ,druga corcia takze. Ja akurat pobieralam macierzynski z zagranicy i tez niestety nie byl dluzszy niz normalnie.Dluzszy byl jedynie od polskiego macierzynskiego bo trwal 6mcy takze moj maluch spedzil 2miechy w szpitalu i 4 mi jescze zostaly.pozdr. Odpowiedz Link
fundacja_wczesniak Re: "Chwila dla Ciebie" 23.12.08, 11:11 Witam, czy moglabym poprosić o skan artykułu na wczesniak@wczesniak.pl, bo chciałam go umieścić na naszej stronie, a w całej Warszawie nigdzie nie moge dostać tego wydania Pozdrawiam Magdalena Makaruk Odpowiedz Link
gk102 Re: "Chwila dla Ciebie" 23.12.08, 13:08 Ula, jak zrobisz skan, umieść go tutaj!! chciałabym poczytać, a nie dostałam tej gazety nigdzie Odpowiedz Link
fundacja_wczesniak Re: "Chwila dla Ciebie" 27.12.08, 23:22 witam, udalo mi sie jednak kupic CDC z reportazem o Bereni Jaka to śliczna i duża dziewczynka! Artykuł umieszczę na stronie www.wczesniak.pl w dziale Polecamy/Informacje w mediach o wcześniakach. Pozdrawiam serdecznie Magdalena Makaruk Odpowiedz Link
u_brzoska Re: "Chwila dla Ciebie" 28.12.08, 20:40 Witam i szybciutko odpisuje. Przede wszystkim dziekuje za zainteresowanie i mile slowa o Bereni - tez uwazam ze jest urocza Jesli Pani Magdzie udalo sie zdobyc artykul to w takim razie ja juz nie bede robic skanu - i tak moglabym zrobic go dopiero w przyszly poniedzialek. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link