kasiaforenc 07.01.09, 17:28 Jeżeli ktoś jeszcze nie oglądał to zapraszam pl.youtube.com/watch?v=xIzIQeTikhA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tumigutek5 Re: Link do Pytanie na śniadanie o wcześniaczkach 07.01.09, 18:15 Super że to wkleiłaś - nie widziałam , a widzę że Martynka z Bydgoszczy lub okolic . Odpowiedz Link
marynka07 Re: Link do Pytanie na śniadanie o wcześniaczkach 07.01.09, 18:23 Tak Martynka z okolic Bydgoszczy z Koronowa ,obecnie mieszkamy w Buszkowie,trochę nas wkręcili do tego programu bo nie chciałam ale cóż jak już przyjechali to nie było odwrotu bo miała być tylko pokazana Martyna a wyszło inaczej i był też nasz super lekarz dr.Korbal Odpowiedz Link
makarcia Re: Link do Pytanie na śniadanie o wcześniaczkach 07.01.09, 20:38 Wspaniale wyszliscie wszyscy!!! a oddzial jaki ładny Odpowiedz Link
marynka07 Re: Link do Pytanie na śniadanie o wcześniaczkach 07.01.09, 20:49 dzięki-a oddział faktycznie ładny ,i przede wszystkim wspaniały personel ale co tu dużo mówić jaki szef taki cały oddział byłam po remoncie ale jak weszłam i zobaczyłam te maleńkie istotki w tych inkubatorach to się poryczałam już chyba nie będę miała odwagi tam pójść Odpowiedz Link
mama_janka007 Re: Link do Pytanie na śniadanie o wcześniaczkach 09.01.09, 22:02 piekny macie zalew w koronowie, zdarzalo mi sie bywac tam czesciej i moze w lecie znowu z naszym maly tam podjedziemy Odpowiedz Link
marynka07 Re:do mama_janka007 10.01.09, 14:56 To może się spotkamy jak będziecie jechać to daj znać na gg lub meila pozdrawiam Odpowiedz Link
kasiaforenc Re: Link do Pytanie na śniadanie o wcześniaczkach 08.01.09, 15:11 Martynka jest śliczną dziewczynką. Oby więcej tak dobrze kończących się historii naszych wcześniaczków Odpowiedz Link
marynka07 Re: do kasiaforenc 08.01.09, 15:38 kasiaforenc dzięki wszystkie nasze forumowe dzieciaczki są cudne i kochane buziaki dla waszych pociech,foteczki masz super oglądałam Odpowiedz Link
mamaigiiemilki Re: Link do Pytanie na śniadanie o wcześniaczkach 08.01.09, 22:49 dzieki za linka Odpowiedz Link
mama_janka007 Re: Link do Pytanie na śniadanie o wcześniaczkach 09.01.09, 22:02 bardzo milo zoabczyc Cie Esterko osobiscie i gratulacje dla dzielnego Dominika!!! no i oczywiscie poplakalam sie przy widoku 1.inkubatora... a myslalam, ze juz troche sie uspokoilam... Odpowiedz Link