skomroch1 03.04.09, 13:17 Witam. Marta, a nie przysłałabyś mi zdjęcia Szymka na plakat? Jeśli on się zgodzi, oczywiście. Myślę, że dobrze byłoby umieścić tam parę fotek starszych wcześniaków, a zostało jeszcze miejsce Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dokaweja Re: Do Marta i koty 03.04.09, 14:56 Dobry pomysł, tyle o Szymku słyszałam, a jeszcze nie miałam okazji go zobaczyć Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: Do Marta i koty 03.04.09, 16:04 Nie ma sprawy - wysłac Ci jego fotę na adres gazetowy? Odpowiedz Link
lazy_lou Re: Do Marta i koty 04.04.09, 02:17 a 2.5roku to starszy czy mlodszy? bo jak jest miejsce to tez bym sie chciala dolaczyc <Synu to duzy wczesniak, 31yc i 1700g wiec nie chcialam zabierac miejsca tym polkilogramowym bohaterom ale jak jest miejsce to ja bardzo chetnie Synu jest bardzo dekoracyjny- dlugowlosy platynowy blondyn z blekitnymi oczami - coz za banalna uroda a mozna ewent na jakis inny adres niz gazeta? ne wiem o co chodzi ale mam problem z ta poczta Odpowiedz Link
jak47 Re: Do Marta i koty 04.04.09, 09:02 My też chętnie dołączymy do plakatu Michał, 33/34 tydzień, teraz ma 5 mcy urodzeniowych. No i oczywiście wg mnie jest bardzo przystojny Odpowiedz Link
skomroch1 Re: Do Marta i koty 04.04.09, 10:47 Bardzo proszę. Akurat zostało 4 wolne miejsca, wiec razem z Rochem to idealnie. Proszę przysłać na kkm75@wp.pl Lazy Lou, powtarzam moja propozycje, może spacer? Dziś, Anin, albo las? Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: Do Marta i koty 04.04.09, 11:37 skomroch1 napisała: > Bardzo proszę. Akurat zostało 4 wolne miejsca, wiec razem z Rochem to idealnie. > Proszę przysłać na kkm75@wp.pl Skomroch, a ja puściłam Ci wczoraj foty na adres gazetowy (4 do wyboru).. Dać na WP czy może być? Odpowiedz Link
skomroch1 Re: Do Marta i koty 04.04.09, 11:49 Gazetowy też może być. Zaraz tam wpadam oglądać Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: Do Marta i koty 04.04.09, 12:25 Duzo będzie takich staruszków, jak mój? Odpowiedz Link
skomroch1 Re: Do Marta i koty 04.04.09, 12:49 Szymek najstarszy.Na forum też chyba jest najstarszy. Nie dziwie sie, że dziewczyny do niego wydzwaniają, śliczny chłopak. Żeby jakaś nastolatka nie "pożyczyła sobie " plakatu z któregoś ze szpitali, w celu powieszenia sobie na ścianie i wzdychania do Szymona ps. A to pierwsze zdjęcie to znad Soliny? Jeżdżę tam co rok. Odpowiedz Link
tumigutek5 Re: Do Marta i koty 04.04.09, 12:58 Wysłałam na maila zdięcie Żabki, więc jak się uda .html" target="_blank">fotoforum.gazeta.pl/5,2,tumigutek5.html</a> mój suwaczek Odpowiedz Link
lazy_lou Re: skomroch 04.04.09, 15:08 ja bardzo bardzo chetnie na spacer ale w tygodniu bo weekendy to dni taty i babci- bo w tygodniu prawie sie kuba nie widza... Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: Do Marta i koty 04.04.09, 13:11 skomroch1 napisała: A to pierwsze zdjęcie to znad Soliny? Jeżdżę tam co rok. Tak, znad Soliny W zeszłym roku w lipcu byłam ze swoimi podopiecznymi (pracuję z osobami dorosłymi niepełnosprawnymi intelektualnie) na turnusie rehabilitacyjnym w Polańczyku. Szymon zawsze jeździ ze mną, i rewelacyjnie integruje się z grupą A Bieszczady były zniewlające, mimo, iż przez dwa tygodnie lało... Odpowiedz Link
skomroch1 Re: Do Marta i koty 04.04.09, 14:54 To dla mnie najpiękniejsze miejsce na ziemi.Klimat, zapachy, historia, ludzie. Nie chcę być posadzona o infantylizm, ale mam takie marzenie, żeby kiedyś się tam przeprowadzić. Albo na jakiś czas do Barcelony. Duży rozrzut, wiem, ale moje serducho tak wybrało Odpowiedz Link