tolka11 24.08.09, 16:10 Prywatnie. Macie namiary na jakiegoś sensownego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bo76 Re: Endokrynolog - Górny Śląsk 27.08.09, 21:34 Też szukam, jedyny, jakiego na razie mam to na Powstańców w Katowicach - z NFZ. Nie mam pojęcia, kto zacz i czy warto do niego/niej iść. Może ktoś nam pomoże. Odpowiedz Link
tolka11 Re: Endokrynolog - Górny Śląsk 27.08.09, 21:52 Aaaa, a nazwisko pamietasz? bo ja tam byłam u jednego, ale jakoś mnie olał. Tzn mój przyjaciel lekarz powiedział jak to widzi, co z młodym i wysłał na Powstańców. A potem się zdenerwował, bo lekarz bez badań nas odesłał. Odpowiedz Link
bo76 Re: Endokrynolog - Górny Śląsk 27.08.09, 22:37 Nie wiem, kto - sprawa nie jest bardzo pilna, mamy wizytęz NFZ na 4 grudnia - poczekam, spróbuję i zobaczę, chyba, że w międzyczasie jednak ktoś nam kogoś sprawdzonego poleci. Nie myślałam, że taki kanał z endoktynologiem dziecięcym u nas jest... Odpowiedz Link
miloscmamy Re: Endokrynolog - Górny Śląsk 28.08.09, 18:49 My byliśmy w Rudzie Śląskiej. Podobno przyjmuje też na Ligocie. Nazwisko zapomniałam, ale jak tylko sobie przypomnę napiszę. Nic konkretnego nam nie powiedziała, podotykała Małego, spojrzała na TSH (w normie było) i niby ok. Kontrola za pół roku. Nie mogę więc nic na jej temat powiedzieć... Odpowiedz Link
tolka11 Re: Endokrynolog - Górny Śląsk 28.08.09, 18:51 Plissssss kochana sprawdź nazwisko. A jak po urlopie? Odpowiedz Link
tolka11 Re: Endokrynolog - Górny Śląsk 28.08.09, 18:51 Plissssss kochana sprawdź nazwisko. A jak po urlopie? Odpowiedz Link
miloscmamy Re: Endokrynolog - Górny Śląsk 29.08.09, 21:26 Przypomniało mi się, że przecież skierowanie nam dała napisałam dane na gg, proszę również o opinię na wcześniejszą wiadomość dot. słuchu pozdrawiam Odpowiedz Link
tolka11 Re: Endokrynolog - Górny Śląsk 30.08.09, 12:06 Jutro kochana, jutro. Teraz tonę w papirologii. A słuch pewnie się wyrówna. Miłosz nie miał odbioru wcale w bodajże lewym uchu. I powoli, powloi. A teraz słyszy cudnie, aż nadteo. Mów tak, żeby cię nie widział a tylko słyszał i zobacz wtedy jak słyszy i czy słucha tylko naprzykład z jednej strony. Odpowiedz Link
bo76 Re: Endokrynolog - Górny Śląsk 09.12.09, 22:07 Tolka, byłąm u tej endokrynolog w Katowicach - Powstańcó, babka Krajewska - Siuda, przyjmuje tylko w środy. Hm, oprócz czterech godzin czekania wrażenia pozytywne - dziś ze starszą czterolatką byłam, na luty już oba wcześniaki mi wpisała - zobaczymy wtedy, jak mi się młodszym 1,5 latkiem zajmie. Młoda odpytana, obsłuchana z każdej strony, zważona, mierzona, wywiad od poczęcia długi poprzez całą ciążę, niemowlęctwo, wszystkie wizyty u specjalistów i ich wyniki i wszystkich członków rodziny, co kto ma i po kim - w efekcie choć mówi, że wszystko jej się w normie wydaje, zleciła dla pewności badania, więc jestem generalnie jestem na razie bardzo na tak - szczególnie, ze każdy pacjent w gabinecie spędza 15-20 minut, mimo dużej liczby oczekujących, co mi sięz kasy daaaawno nie zdażyło. Odpowiedz Link