Gość: Marcin
IP: 188.33.188.*
19.02.10, 10:35
Witam. Mam prawo jazdy od 20 lat. Gdy czytam opinie typu " ja jeżdżę super i nie zdałem a moje koleżanki fatalnie i wszystkie zdały to dreszcze mnie przechodzą. Rozumiem, że trudno jest zdać ten egzamin ( emocje, stres ) ale jeśli ktoś potrafi poprawnie prowadzić samochód to go zda. Egzaminator jest po to by przetestować nasze umiejętności a nie po to by nas oblać. Czy kogoś oblał bez powodu??? Jeśli tak to proszę się odwoływać. Nie chciałbym spotkać na drodze kogoś, kto wjeżdża pod prąd lub niszczy mój samochód podczas parkowania dlatego aby zdać egzamin trzeba posiadać umiejętność prowadzenia pojazdu w każdej sytuacji. Niektórzy z was piszą, że niejeden doświadczony kierowca nie zdałby takiego egzaminu. To nieprawda. Gdyby kierowcy łamali przepisy to po prostu zbankrutowaliby na mandatach a jednak tak nie jest bo większość z nas po prostu dobrze prowadzi samochód i zna przepisy. Moja rada: jeśli ktoś nie czuje się pewnie to niech dokupi jazdy. Swoją drogą to mam wrażenie, że część instruktorów nauki jazdy po prostu nie potrafi uczyć. Tak więc wybierajcie takie ośrodki nauki jazdy, gdzie zdawalność kursantów jest największa. Powodzenia.