permanentne_7_niebo 21.03.11, 11:28 www.youtube.com/watch?v=YDcQiSB-_ts Tu się pan instruktor produkuje o fabii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smutna i zła Re: światła Fabia IP: *.merinet.pl 21.03.11, 11:52 To samo jest też na stronie internetowej warszawskiego Wordu. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: światła Fabia 21.03.11, 17:44 Ale to jest śmieszniejsze :) Aby włączyć światła pozycyjne musimy przekręcić pokrętło w pozycję włączonych świateł pozycyjnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunetka Re: światła Fabia IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.11, 14:55 > Aby włączyć światła pozycyjne musimy przekręcić pokrętło w pozycję włączonych ś > wiateł pozycyjnych :) Blondynki też próbują zdawać egzaminy. A film ma być dla wszystkich zdających. Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: światła Fabia 22.03.11, 15:13 To nie wyklucza w najmniejszym stopniu jego humorystycznych walorów :) Odpowiedz Link Zgłoś
staszek585 Re: światła Fabia 26.03.11, 12:00 Siódemko, nie narzekaj. Nie jest najgorzej, a nawet całkiem dobrze :-) Chociaż, jak to ma być dla blondynek, to warto byłoby ostrzec, że światła cofania nie sprawdzimy sami jeżeli wcześniej uruchomiliśmy silnik. Bo tego często nie są świadome i brunetki ! O "za pierwszym razem" nie wspominając :-) Blondynki i brunetki: nie urażajcie się. No i trochę dziwne, jeżeli o światłach hamowania mówi się "oświetlenie". PS: A specjalnie dla Ciebie problem formalny: jak to jest, że samochody w których włączenie świateł przeciwmgłowych tylnych możliwe jest jedynie po wcześniejszym włączeniu świateł przeciwmgłowych przednich maja homologację ? Do tego nie ma możliwości włączenia świateł przeciwmgłowych przednich bez świateł mijania. Przecież przepisy nie określają tak rygorystycznych wymogów ? Ale to tylko dla Ciebie, bo lubisz szukać po przepisach. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: światła Fabia 26.03.11, 18:47 No to mam zadanie :D Bo przyznam nie wiem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: światła Fabia 26.03.11, 18:53 Oberwało mi się w końcu za to obśmiewactwo:D Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: światła Fabia 19.04.11, 13:15 o! mój instruktor powoiedział: kursanci mają myśleć moimi myślami. Od tego jestem. Ja muszę im to mówić i wtedy myślą. więc: zawsze przeciwmgłowe włączają się dopiero przy mijania, zawsze. We wszystkich autach. Przepisy to określają. Jeśli warunki pogodowe są złe to mijania muszą być i tak. Dopiero wtedy możemy ale nie musimy użyć przeciwmgłowych Staszku... homoco? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: światła Fabia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 17:11 www.youtube.com/watch?v=b0748icz7D4 www.youtube.com/watch?v=yGlX2bBUjIc Odpowiedz Link Zgłoś