Dodaj do ulubionych

światła Fabia

21.03.11, 11:28
www.youtube.com/watch?v=YDcQiSB-_ts
Tu się pan instruktor produkuje o fabii.
Obserwuj wątek
    • Gość: smutna i zła Re: światła Fabia IP: *.merinet.pl 21.03.11, 11:52
      To samo jest też na stronie internetowej warszawskiego Wordu.

pozdrawiam.
      • permanentne_7_niebo Re: światła Fabia 21.03.11, 17:44
        Ale to jest śmieszniejsze :)
        Aby włączyć światła pozycyjne musimy przekręcić pokrętło w pozycję włączonych świateł pozycyjnych :)
        • Gość: Brunetka Re: światła Fabia IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.11, 14:55
          > Aby włączyć światła pozycyjne musimy przekręcić pokrętło w pozycję włączonych ś
          > wiateł pozycyjnych :)

Blondynki też próbują zdawać egzaminy. A film ma być dla wszystkich zdających.
          • permanentne_7_niebo Re: światła Fabia 22.03.11, 15:13
            To nie wyklucza w najmniejszym stopniu jego humorystycznych walorów :)
            • staszek585 Re: światła Fabia 26.03.11, 12:00
              Siódemko, nie narzekaj. Nie jest najgorzej, a nawet całkiem dobrze :-)
              Chociaż, jak to ma być dla blondynek, to warto byłoby ostrzec, że światła cofania nie sprawdzimy sami jeżeli wcześniej uruchomiliśmy silnik. Bo tego często nie są świadome i brunetki ! O "za pierwszym razem" nie wspominając :-)
              Blondynki i brunetki: nie urażajcie się.
              No i trochę dziwne, jeżeli o światłach hamowania mówi się "oświetlenie".
              PS:
              A specjalnie dla Ciebie problem formalny: jak to jest, że samochody w których włączenie świateł przeciwmgłowych tylnych możliwe jest jedynie po wcześniejszym włączeniu świateł przeciwmgłowych przednich maja homologację ? Do tego nie ma możliwości włączenia świateł przeciwmgłowych przednich bez świateł mijania. Przecież przepisy nie określają tak rygorystycznych wymogów ?
              Ale to tylko dla Ciebie, bo lubisz szukać po przepisach. Pozdrawiam :-)
              • permanentne_7_niebo Re: światła Fabia 26.03.11, 18:47
                No to mam zadanie :D Bo przyznam nie wiem ;D
                • permanentne_7_niebo Re: światła Fabia 26.03.11, 18:53
                  Oberwało mi się w końcu za to obśmiewactwo:D
              • permanentne_7_niebo Re: światła Fabia 19.04.11, 13:15
                o! mój instruktor powoiedział: kursanci mają myśleć moimi myślami. Od tego jestem. Ja muszę im to mówić i wtedy myślą.

więc:

zawsze przeciwmgłowe włączają się dopiero przy mijania, zawsze. We wszystkich autach. Przepisy to określają. Jeśli warunki pogodowe są złe to mijania muszą być i tak. Dopiero wtedy możemy ale nie musimy użyć przeciwmgłowych

Staszku... homoco? ;p
    • Gość: olek Re: światła Fabia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 17:11
      www.youtube.com/watch?v=b0748icz7D4

www.youtube.com/watch?v=yGlX2bBUjIc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka