Gość: kierowca IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.11, 23:40 witam ja polecam szkołę jazdy "Sukces" w Bytomiu ul. Racjonalizatorów 44 naprawdę warto bardzo fachowi cierpliwi instruktorzy:) zdałam za pierwszym razem POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Szkoła jazdy Sukces Bytom IP: *.wide-net.pl 05.08.11, 18:44 Jeszcze 3-4 lata temu zgodziłbym się z Tobą. Ale teraz kiedy ze starej kadry zostały tylko niedobitki szkoła "jedzie" na opinii, która nijak ma się do jakości kształcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domi WALDI IP: *.sileman.net.pl 13.03.12, 11:10 Serdecznie polecam szkołę WALDI w Bytomiu przy Powstańców Warszawskich. wykupiłam u nich godziny i jestem bardzo zadowolona bo instruktorzy są bardzo mili i uczą bardzo dobrze. Pokazują wszystko to na co trzeba uważać i gdzie można nie zdać. Jestem bardzo zadowolona z nich bo po kursie zrobionym w innej szkole niestety nie wiedziałam tyle co teraz. Żałuje ,że straciłam tyle pieniędzy na inną szkołę , która ściągała by tylko kasę z ludzi ... Pozdrawiam instruktorów WALDIEGO:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabian Re: Szkoła jazdy Sukces Bytom IP: *.play-internet.pl 01.06.13, 22:22 Szczerze? odradzam tą szkołę ze względu na powikłania prawne. Cwaniaki i naciągacze!!! Odpowiedz Link Zgłoś