sk2101 23.10.11, 14:49 witam mam pytanie czy wiecie cos wiecej na temat tyvh przepisów ktore maja wejsc od 2012 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: 2012 prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 19:28 no z tego co wiem to od lutego zmieniają się testy i zmiany obejmują wszystkich nawet tych co zaczeli kurs teraz ;( , o ile nie zdążymy zdać teori przed lutym 2012 Odpowiedz Link Zgłoś
mergil Re: 2012 prawo jazdy 24.10.11, 16:56 Może sie przydadzą Ci te linki: www.tvp.pl/bialystok/aktualnosci/spoleczne/nowe-zasady-egzaminow-na-prawo-jazdy/5209037 www.rp.pl/artykul/212825,730698-Prawo-jazdy--Trudniejszy-test--latwiej-zdac-jazdy-na-miescie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty 2012 Re: 2012 prawo jazdy IP: *.xdsl.centertel.pl 24.10.11, 18:34 Z powyższych linków (artykułów prasowych) nic nie wynika prócz siania paniki i informacji o zmianie bazy pytań, ale ..... Co się zmieni i kogo zmiany obejmą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsa5 Re: 2012 prawo jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.11, 19:14 Luty, kolejny bajkopisarzu, daj coś na potwierdzenie twoich wyssanych z palca teorii. Zmiany będą, w jakiej formie jeszcze nikt nie wie. Baza będzie najprawdopodobniej jawna lecz z taką ilością pytań że będzie łatwiej uczyć się przepisów niż kilku tysięcy pytań. Zmiany obejmą tych, którzy zapiszą się na egzamin teoretyczny 13 lutego 2012 i później. Jeżeli ktoś zdąży wcześniej zdaje na starych zasadach. Myślę, że nie ma co panikować. Po prostu czas wiedzy " na płytce " zbliża się ku końcowi. Dla dobra chyba nas wszystkich na drogach. To co jest w chwili obecnej jest patologią w szkoleniu kierowców. Zabawne że wszyscy teraz straszą że od lutego to trzeba będzie coś umieć a teraz to jeszcze nie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
profesore7 Re: 2012 prawo jazdy 24.10.11, 20:26 Niepotrzebna panika. Zasada jest prosta - jeśli zdążysz podejść do egzaminu przed wejściem zmian w życie (luty 2012) to zdajesz na starych zasadach. Jeśli egzamin przypadnie Ci po wejściu zmian w życie, zdajesz na nowych zasadach. Proste. Jeśli ktoś zacznie teraz kurs, a nawet do końca tego roku, to przy odrobinie szczęścia powinien zdążyć przed nowymi przepisami, ale pod warunkiem, że ośrodek nie jest przepełniony i w miarę sprawnie im kursowanie idzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś