Dodaj do ulubionych

OMIJAĆ"OLA" Sosnowiec

IP: *.cable.smsnet.pl 22.08.12, 19:44
To jest ŚMIECH jak traktują kursantów, mówi to co chce się usłyszeć a w rzeczywistości daleko mija się to z prawdą. A najgorsze co może być to ich instruktorzy to już wg jakaś porażka, kto to słyszał żeby instruktor odcinał się od kontaktu z pracodawcą i kursantem. ZEROWA ODPOWIEDZIALNOŚCI I PODEJŚCIE DO KLIENTA JAK DO DZIECKA, PO PROSTU ŚMIECH. A najgorsze co mnie spotkało i mnie boli, że człowiek jest zdrowy żadnych przeciwwskazań i wypisali zaświadczenie lekarskie na 15 lat, gdzie rzekomo miało być bezterminowe a potem się tłumaczą że niby taka ustawa unijna weszła. GÓWNO PRAWDA - sprawdziłem i nic takie nie weszło w życie i na dodatek 2 znajomych zrobili kurs po mnie w innej szkole i mają bezterminowe. PORAŻKA I WSTYD CO TO MAŁŻEŃSTWO WYRABIA !! RADZE OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM !!
Obserwuj wątek
    • Gość: timisław Re: OMIJAĆ"OLA" Sosnowiec IP: *.play-internet.pl 23.08.12, 10:02
      a wystarczyło przed zapisaniem się do szkoły popytać się znajomych jaką szkołę polecają, a potem ją sprawdzić np. na www.autoq.pl - obiektywne informacje (zdawalność, ceny, zniżki), wtedy ten post w ogóle by się nie pojawił na tym forum, ale z drugiej strony może to jakiś sposób na oczernianie konkurencji?
      • Gość: . Re: OMIJAĆ"OLA" Sosnowiec IP: *.adsl.net.t-com.hr 23.08.12, 18:38
        Okres na jaki wydawane jest zaświadczenie lekarskie nie zależy od SZKOŁY tylko od UPRAWNIONEGO LEKARZA!!!!!
        Jeśli Ci się nie podoba ,to trzeba było pójść samodzielnie do innego lekarza-we własnym zakresie.Tylko gdyby wydał podobne orzeczenie albo z jeszcze krótszym terminem to co byś wtedy zrobił?kogo obwinił?
    • Gość: Kenny Re: OMIJAĆ"OLA" Sosnowiec IP: *.cable.smsnet.pl 25.06.13, 05:37
      Witam
      Poszukuję osób które w 2012 roku uczyły się na kategorię A w auto szkole "OLA" Sosnowiec na motocyklu Honda C250 o numerze rejestracyjnym SO3452. Jeśli są takie osoby pewne, że właśnie na takim motocyklu były przeprowadzane jazdy to prosiłbym o pilny kontakt ze mną meilowo KenderDaniel@interia.pl. Skoro dużo osób uważa tą firmę za niekompetentną to trzeba coś z tym zrobić.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka