Dodaj do ulubionych

OSK Speed Częstochowa

22.11.12, 13:22
Ostrzegam wszystkich przed tą szkołą jazdy! To jedno wielkie nieporozumienie, szkoda czasu i nerwów. Nie warto sugerować się niską ceną, bo po kilku godzinach jazd i tak będziecie chcieli dopłacić żeby przenieść się gdzie indziej. Instruktorzy są niekompetentni, nie zrealizowali podstaw przygotowania do egzaminu (np. obsługa samochodu, startowanie z górki, wyliczać można długo;)). Poza tym wszyscy (czyli 2) instruktorów podchodzi do kursantów z wielką łaską, nieżyczliwi, opryskliwi, wręcz chamscy i aroganccy! Na żadnych jazdach nie obyło się bez kłótni. ŻYCZĘ SZYBKIEGO ZAMKNIĘCIA SZKOŁY I ZAJĘCIA SIĘ CZYMŚ NA CZYM SIĘ PAŃSTWO ZNAJĄ (jeżeli są w ogóle takie rzeczy). Nie polecam nikomu, nie warto się tam zapisywać, ja zmieniłam szkołę i jestem teraz bardzo zadowolona. Tą wszystkim odradzam!
Obserwuj wątek
    • Gość: marion Re: OSK Speed Częstochowa IP: *.play-internet.pl 22.11.12, 16:49
      o jeny, zamiast tu pomstować wystarczyło zadać sobie trochę trudu i sprawdzić szkołę na jakiejś obiektywnej stronie np. www.autoq.pl, gdzie podane są same rzetelne i sprawdzone info, teraz przynajmniej nie byłoby żalu na forum........
    • Gość: Robsi Re: OSK Speed Częstochowa IP: *.96.246.99.tvksmp.pl 04.02.13, 19:53
      Nie każda myśląca tylko "ustami" nadaje się na prawo jazdy :) Ja jestem zadowolony z tej szkoły, egzaminy zdane za pierwszym razem ...
    • Gość: GREGOR Re: OSK Speed Częstochowa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.03.13, 18:53
      A to ta tempa Wioletta co była ze mną na kursie hehehe łatwo zgadnąć na 18-ce była, szkoda było zapraszać. Ja tam zdałem za drugim razem i bardzo fajnie było na kursie :)
      • Gość: gość Re: OSK Speed Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.13, 13:26
        No właśnie ja rozważam zapisanie się do tej szkoły. Ogólnie to nic nie mogę na ich temat znaleźć w necie. Fajni są instruktorzy? Polecacie?
        • Gość: osk Speed Re: OSK Speed Częstochowa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.09.13, 22:01
          Ludzie uwielbiają wypowiadać się źle o każdym :) pozdrawiamy tą jedyną niezadowoloną osobę i zapraszamy, można się umówić się na jazdę próbną, przyjść na zajęcia teoretyczne nieodpłatnie i ocenić naszą szkołę. Czemu tak późny wpis bo poświęcamy czas naszym kursantom, a nie plotką. A dla chętnych na kurs TABLET za darmo
          Osk Speed.
          • Gość: Kursantka Również nie polecam... IP: *.net.stream.pl 13.10.13, 17:06
            Niedawno zakończyłam kurs w owej pozal sie boże szkole. Do tej pory jestem w szoku. Instruktorzy niekompetentni, część teoretyczna to nie 30 godz., a 10, nie było przeszkolenia z pierwszej pomocy, jeździ się głównie Micrą- rozklekotaną zresztą, jazdy średnio raz w tyg., więc nie ma żadnych szans, żeby się nauczyć czegokolwiek:(
            Dawno temu nie spotkałam się z taką nieżyczliwością, chamstwem i "olewactwem". Egzaminu nie zdałam:(
            Dziwię się, że w tak trudnych czasach nie dba się o zadowolenie klienta, tyle szkół się przecież zamyka.
            OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TĄ SZKOŁĄ JAZDY. CHYBA ŻE CHCECIE MIEĆ ZSZARPANE NERWY, WIEDZĘ TAKĄ JAK WCZEŚNIEJ, 1200zl. MNIEJ W KIESZENI I JAKIŚ TABLET ZA STÓWĘ.
            • Gość: osk Speed Re: Również nie polecam... IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 16.10.13, 19:27
              Gorąco pozdrawiamy konkurencję :)
            • Gość: Annula kursantki IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 16.10.13, 19:49
              Tydzień temu ja i moja koleżanka zdałyśmy egzamin ja za pierwszym ona za trzecim razem było super, aż mi żal jak piszą o tej szkole. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam naszych instruktorów
              • Gość: osk Speed Re: kursantki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 11:18
                Jeśli nie zdasz 3 razy to 4 egzamin my opłacimy za Ciebie. Zapraszamy
              • Gość: Dema Re: kursantki IP: *.183.132.180.dsl.dynamic.t-mobile.pl 14.08.14, 16:01
                W ogole nie widac że jest ten sam numer IP co szkoly-jak calosc-totalna amatorszczyzna
            • Gość: :) Re: Również nie polecam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.13, 11:40
              Zgadzam się z Tobą.
              Zamiast wziąść się za robotę jak należy , tym bardziej,że chętnych brakuje na prawko, to oni olewają. I najlepiej napisać,że złe posty to piszę konkurencja.
              Ci co uczęszczali wiedzą jaka jest prawda, a inni mogą uważać ,że pisze to konkurencja.
              Mnie się udało zdać egzamin za 2 razem, ale tylko dlatego,że dokupiłam godz w innej szkole.
              • Gość: Dema Re: Również nie polecam... IP: *.183.132.180.dsl.dynamic.t-mobile.pl 14.08.14, 16:00
                Ta szkola to totalna porazka-co innego mowia na poczatku a pozniej sie na koniec okazuje zupelnie co innego-a ta "szanowna Pani" instruktorka-chamska ,skrajnie niesympatyczna,myśli że robi łaske klientom że uczy ich jazdy.Generalnie na szczescie konurencja jest duza i pewnie szkola szybko upadnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka