Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy

11.06.13, 15:40
Witajcie. Potrzebuje zasięgnąć sprawdzonych informacji odnośnie szkół nauki jazdy we Wrocławiu i okolicach. Nie wiem na co się zdecydować. Liczę na rzetelne opinie.
Obserwuj wątek
    • lillam Re: Prawo jazdy 11.06.13, 16:06
      a skorzystales juz z wyszukiwarki?
      jest pelno watkow o szkolach i instruktorach z wroclawia
      • 0panpawlik Re: Prawo jazdy 13.06.13, 13:10
        Chciałbym skonfrontować tamte opinie z aktualnymi :)
        Jeżeli ktoś będzie tak miły;]
    • Gość: gość Re: Prawo jazdy IP: *.internetia.net.pl 18.06.13, 20:42
      ja szukałam danych o zdawalności, wyszło że prowadzą ADJ i Kursant, do ADJ miałam bliżej, więc się zdecydowałam i nie żałuję, zdałam za drugim razem (pierwszym wyszedł mi szwędak na drogę, stres, jednocześnie hamulec z egzaminatorem i kicha...)
      nie miałam takiej sytuacji o jakieś można gdzieniedzie przeczytać (że zmuszają do dokupienia godzin), mnie nikt nie zmuszał, powiem więcej, byłam wypychana na egzamin, ale sama tego nie czułam do końca i stąd moja decyzja o wykupieniu dodatkowych jazd. Mam też jedną pozytywną opinie o autofanie, ale ta osoba była już mocno zaznajomiona z przepisami, potrafiła jeździć, ja zaczynałam od totalnego zera (aż wstyd jak sobie przypomnę).
      • 0panpawlik Re: Prawo jazdy 26.06.13, 11:54
        Dzięki wielkie za informację, na pewno wezmę to pod uwagę. Ja też zaczynam kompletnie od zera i muszę się pewnie duuuużo nauczyć :) Zastanawiam się właśnie nad kursantem, nawet znalazłem ofertę:
        www.favore.pl/uslugi/kursant+prawo+jazdy,Wroc%C5%82aw.html
        • Gość: Barbara.... Re: Prawo jazdy IP: *.play-internet.pl 26.06.13, 22:06
          JA TOBIE RÓWNIEŻ POLECAM AKADEMIE DOBREJ JAZDY ORAZ INSTRUKTORA p.ANDRZEJA BIAŁKA MA DOBRE PODEJŚCIE DO KAŻDEGO KURSANTA .....JAK BĘDZIESZ CHCIAŁ NUMER TO NAPISZ....
    • Gość: gosc Re: Prawo jazdy IP: *.centertel.pl 27.06.13, 09:46
      Barbara nie krzycz i wylacz tego capslocka
      • 1w987654321 Szkółka, to małe piwo !!! 06.07.13, 04:28
        Najważniejszy jest Instruktor na jazdach.
        Czy będzie potrafił/chciał nauczyć tego co powinien.

Tak czy owak - jeżeli ktoś zaczyna od kompletnego ZERA, to musi poświęcić sporo czasu na naukę teorii we własnym zakresie, ponieważ w "regulaminowym" czasie "wykładów" nikt nie jest wstanie przekazać lub zrozumieć wszystkich haczyków w tajemnej sztuce prawidłowego i bezpiecznego prowadzenia pojazdu.

Faktem jest , że wiele osób zdaje Egzamin fuksem......
        Póżniej ginie w wypadku na skrzyżowaniu na którym właśnie miał pierwszeństwo !!!
        Przykłady możecie zobaczyć w kronikach policyjnych (drogówki).
        www.youtube.com/watch?v=dTxqKhvMB8k&feature=c4-overview-vl&list=PLs6MbbKFyE4mtxZwy7nb3fOxTdFR_Xhi1
    • 0panpawlik Re: Prawo jazdy 15.07.13, 09:51
      W sumie słyszałem też, że w nauce jazdy i zdaniu egzaminu bardzo pomocne są szkółki, których instruktorzy znają wszystkie zakamarki i myki w strefie egzaminacyjnej. Słyszałem, że warto gdy zdecydowana większość godzin jest wyjeżdżona właśnie w tej strefie.
    • 0panpawlik Re: Prawo jazdy 22.07.13, 16:05
      Nie no dygresja w porządku, ale ten link mi nie pomoże :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka