Dodaj do ulubionych

poddaje sie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 12:50
nie zdałam poraz 3 na miescie...i daje sobie spokoj...mam dość nerwowki,choć
ostatnio z pachołków wyszłam z jednym chłopakiem na 10 zdajacych i miałam
pełen komfort psychiczny,że nie jest żle...zawazył koniec wyprzedzania
rowerzysty na ciągłej...spaliłam sie...odchodzę....widocznie nie umiem
jezdzic i tyle
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: poddaje sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 18:53
      Polecam wątek "zniechęcenie", bo nie chcę się powtarzać.
      Pzdr.
    • Gość: marza Re: poddaje sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 11:21
      Ej ziombelko! nie poddawaj sie,tez nie zdałam 3 razy,ale mam nadzieje ze
      nastepnym razem sie uda.Szkoda by bylo straconych pieniedzy,czasu i nerwow.
    • Gość: gość I BARDZO DOBRZE .... IP: 212.160.99.* 23.08.04, 11:35
      jak żeś do tej pory nie zdała to lepiej nie próbuj więcej bo jeszcze może sz
      kiedy w przyszłość zdać a następnie wymusić na mnie na jakiejś uliczce
      pierwszeństwo i spowodować wypadek ... nie wszyscy są predysponowani do
      jeżdzenia samochodem a w szczególności baby - one niech lepiej garów pilnują -
      od tysięcy lat tak było i niech lepiej tak zostanie bo po co burzyć stary
      porządek, i mieć kłopoty z wypłatą odszkodowania z ubezpieczalni

• Gość: toja Re: I BARDZO DOBRZE .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:00
        Gość spadaj na drzewo z tymi komentarzami - masz jakiś problem czy co???
        Jesteś żałosny
        • Gość: wiola Re: I BARDZO DOBRZE .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:02
          a moze on i ma racje...rycze i rycze...jutro ide do psychiatry
        • Gość: wiola Re: I BARDZO DOBRZE .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:12
          a moze on ma racje...do garow....sie tylko nadaje....i to nie zasze...smutno mi
          • Gość: CookieMonster Re: I BARDZO DOBRZE .... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.09.04, 19:21
            Jasne, do garow, sprzatania i do rodzenia dzieci.

Po co sie wysilac, lepiej siedziec na tylku i zamartwiac sie. Jak przyjdzie
            starosc moze przyjdzie i refleksja, ze Ty wcale nie bylas taka glupia, a ten
            egzamin wcale nie byl taki trudny.

Sukces i porazka sa czescia egzaminu. To tak samo, jak chocby z pilka nozna.
            Czy wiesz ile bylo zespolow w historii tego sportu, ktore pierwsze 3-4 mecze w
            sezonie przegrywaly, zeby pozniej zdobyc mistrzostwo? Mnostwo. Dlaczego? Bo oni
            mieli wiare w siebie i we wlasne mozliwosci, ale przede wszystkim nie poddawali
            sie. Tobie tez tego zycze.

pozdrowka
        • justka7 albo ma problem z kobietami... MASZ? 24.08.04, 16:56
    • Gość: rex Re: poddaje sie IP: *.irom.uw.edu.pl 23.08.04, 23:22
      Dziewczyno !!! do jasnej chol ... !!! Nie poddawaj się !!! Skoro już zaszłaś
      tak daleko to nie rezygnuj .. Zainwestowałaś w jazdy, umiesz jeździć ..
      zagapiłaś się zdarza się !!! Miej świadomość iż 95% osób zdających prawo jazdy
      nie jest w stanie bezpiecznie jeździć po mieście .. np. takim jak W-wa ..
      Prawdziwym kierowcą stajesz się dopiero po przejechaniu 2-3 tys. km .. Fikcją
      jest to że ktoś kto zdaje za pierwszym razem jest asem FORMUŁY 1 .. Zatem
      zdanie czy nie to jedynie czysty przypadek.. Umiejętności przyjdą same (w
      przypadku 80% populacji) - te 20 rzeczywiście nie nadaje się za kółko .. Fakt
      że robisz manewry i wyjeżdżasz na miasto z góry stawie Ciebie w tej pierwszej
      grupie .. POWODZENIA !!!
      • Gość: ja Re: poddaje sie IP: *.chello.pl 24.08.04, 00:18
        Nie przejmuj się tym facetem - on nie wie co mówi... pewnie ma jakieś
        kompleksy czy coś... ja zdałam za czwartym razem i jestem z siebie zadowolona.
        Tobie tez sie uda, glowa do gory

A podobno najlepszymi kucharzami sa mezczyzni ;)
      • Gość: osk Re: poddaje sie IP: *.chello.pl 25.09.04, 20:54
        Brawo za komentarz!!!!!!!!!!!
    • Gość: monia Re: poddaje sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 20:25
      ja zdalam za 4 razem a moja koleżanka za 12...ta to dopiero miała cierpliwośc
      a jeździć samochodem i tak nie umie:P
    • Gość: Kokeeno Re: poddaje sie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.04, 23:17
      Wykup jazdy ze spokojnym instruktorem, który będzie dawał rozsądne wskazówki zamiast się nabijać z kursanta (zdarzają się tacy). Ze swojego doświadczenia wiem, że na początku problemy sprawia opanowanie samochodu - zastanawiasz się, który bieg wrzucić, kiedy wcisnąć sprzęgło, kiedy hamulec, żeby silnik nie zgasł itp. To powinno być automatyczne, dzięki czemu możesz się skupić na prowadzeniu. Jeśli widzisz rowerzystę, to lepiej zwolnić, czasem nawet zatrzymać się, jeśli nie możesz go wyprzedzić. Ja pierwszym egzaminie popełniłem chyba połowę wykroczeń jakie przewiduje KD - egzaminator był cierpliwy, a co ;o) Na drugim oblałem, bo wyjeżdżając na miasto (w zimie) nie włączyłem świateł (najciemniej pod latarnią). Za trzecim razem podszedłem do egzaminu spokojnie. Przeszedłem sobie możliwymi trasami, obejrzałem znaki, wyobraziłem sobie potencjalne możliwości przejechania skrzyżowań i było OK. Jedynym zastrzeżeniem egzaminatora było zatrzymanie się na skrzyżowaniu zbyt blisko świateł (jak na jego gust, czasami wyznaczona linia zatrzymania jest tak blisko, że ich wcale nie widać)... Wystarczy być spokojnym i mieć przekonanie, że wszyscy na drodze chcą Twojej śmierci ;o)
      • Gość: Cleo Re: poddaje sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 19:09
        Ja jutro zdaje 9 raz...i szczerze przyznam że mam przez te egzaminy
        nerwicę.3mam za Ciebie kciuki :-)
        • Gość: kaj Re: poddaje sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 21:05
          Spróbuj na skróty. Zdasz od razu :)))))
          • Gość: osk Re: poddaje sie IP: *.chello.pl 24.09.04, 22:34
            Jestem przekonany, że ciebie zrobiono "na skróty",a autorce wątku oferuję
            wszelką pomoc, aby uwierzyła w siebie, i spokojnie, nie ważne za którym razem,
            zdała egzamin./podaj kontakt/.
            • Gość: wiola Re: poddaje sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 15:31
              juz daje kontakt.....cały czas we mnie siedzi ......chec posiadania
              prawka...ale jest to ale...anabellka@gaceta.pl pozdrawiam
        • Gość: Kokeeno Re: poddaje sie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.04, 23:09
          Za mnie nie musisz - mam prawo jazdy od ośmiu lat ;o)
          • Gość: Cleo Re: poddaje sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 16:50
            A ja dzisiaj zdałam :]
            • Gość: Kokeeno Re: poddaje sie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.04, 19:10
              Gratulacje!!!

Jeździj z głową i przewiduj, a powinnaś bezpiecznie jeździć.
              Pozdrowienia!
    • Gość: Lupus Re: poddaje sie IP: 195.94.207.* 01.10.04, 14:01
      Nie poddawaj,się mój kolega dowiedział się że jego umiejętności na egzaminie
      niemają nic do tego czy zda on egzamin na prawo jazdy czy nie.Zapłacił 1300 PLN
      i już odrazu jego styl jazdy bardzo się poprawił :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka