Dodaj do ulubionych

szkoły nauki jazdy w Warszawie

IP: 157.25.119.* 11.06.01, 13:11
Cze�ć. Czy może mi kto� polecić jakš� szkołę nauki jazdy w Warszawie? Chodzi mi głównie o to, żeby pan instruktor na mnie nie wrzeszczał(nie pozostanę dłużna) i żebym się regularnie nie dowiadywała, że baby to tylko do garów.
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: 10.10.3.* / *.mrkch.pl 02.07.01, 12:16
      Moge Ci polecic szkole na Torze Stegny i bardzo wyrozumialego pana Jozefa -
      jestem wlasnie po kursie i jestem naprawde zadowolona!!!
      • Gość: sj Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.sejm.gov.pl 02.07.01, 12:22
        w Łomiankach jest szkoła w której uczy Zbigniew Olczak. Jak trzeba dojeżdza do Warszawy.
        602 351 530 polecam
        • Gość: Tomek Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: 213.231.1.* 02.07.01, 12:44
          Idź na stegny, do Pana Jacka Gardyjasa - ja i pięciu moich znajomych dion niego
          chodziło i wszyscy jesteśmy zadowoleni.
          • Gość: aga Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: 10.10.3.* / *.mrkch.pl 02.07.01, 14:19
            Widzę, że szkoła na Stegnach górą!!!
            • Gość: madzia Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 02.07.01, 16:26
              A ja polecam szkołę Jar na Ursynowie (jeszcze na Hawajskiej, niedługo przenoszą
              się na KEN).
              • Gość: Monika Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: 194.242.39.* 03.07.01, 10:15
                Gość portalu: madzia napisał(a):
                A ja polecam szkołę Jar na Ursynowie (jeszcze na Hawajskiej, niedługo przenoszą się na KEN).

++++Taaaaak. Zdecydowanie JAR na Ursynowie, Hawajska 7.
                Pytaj się o pana Mikołaja - tylko tyle wystarczy.
                Pan Mikołaj to super gość wobec kursantów obu płci - to tyle i aż tyle o nim.

• Gość: Magda Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.02, 13:18
                  Gość portalu: Monika napisał(a):

> Gość portalu: madzia napisał(a):
                  > A ja polecam szkołę Jar na Ursynowie (jeszcze na Hawajskiej, niedługo
                  przenosz
                  > ą się na KEN).
                  >
                  > ++++Taaaaak. Zdecydowanie JAR na Ursynowie, Hawajska 7.
                  > Pytaj się o pana Mikołaja - tylko tyle wystarczy.
                  > Pan Mikołaj to super gość wobec kursantów obu płci -
                  to
                  > tyle i aż tyle o nim.
                  >
                  A nazwisko?
                • pl_cebo Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie 08.04.04, 14:30
                  ja polecam szkołe przy stadionie Polonii "ledwo jadę" - ale tylko z nazwy!
                  jest tylko jeden pan, bo to jednoosobowa firma:)

ja właśnie teraz robie kurs
      • agatek0 Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie 20.05.04, 18:17
        A jak tam u Was zopinią o szkole "U Śpiewaków" na Cybisa 5 na Ursynowie?
        Ciekawa jestem Waszych opinii o tym ośrodku i o instruktorach.m Proponuję
        ranking który najlepszy a który najgorszy (instruktor).
        Pozdrawiam i czekam na opinie.
    • Gość: ally Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: 10.0.0.* 11.11.01, 15:07
      Polecam szkołę na Skrze - naprawdę nauczysz się jeździć i zdasz bez problemu
      egzamin.
      • Gość: Qlka Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: 192.168.1.* 13.02.02, 02:09
        ja uczyłam się na torze Stegny - u pana Grzesia M.Fajny gość- zdałam za 1
        razem.pan Grzecho uczy cchyba teraz w Jarze.
    • Gość: wojtek Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.man.polbox.pl 19.02.02, 08:24
      mogę ci polecić EGIDę i instruktora p. Tadeusza Dzietko jest ok zdałem bez
      problemów za 2 razem na Bemowie. pozdrowienia
      • agus7 Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie 07.05.02, 11:56
        Skoro już zdałam i to za pierwszym razem :))) to chciałam przedstawić małe
        sprostowanko. Odwołuję mianowicie moje wcześniejsze pochwały dla szkoły jazdy
        Auto-Ecole na Stegnach. Polecałam ją, bo po prostu nie miałam porównania i
        wydawało mi się że jest w porządku. Ale teraz mam do polecenia prawdziwą
        PEREŁKĘ - szkołę SARBO na Powstańców Śląskich, niemalże vis a vis ośrodka
        egzaminacyjnego na Bemowie. Instruktorzy są WSPANIALI!!! Szczególnie polecam
        pana Bogusława Szoffa (na czerwonym Punto) - człowiek z nie lada
        doświadczeniem, świetny praktyk i wspaniały człowiek, dzięki któremu wszystkie
        manewry po prostu zaczynają wychodzić i jego syna Andrzeja (na Lanosie). Poza
        tym pan Michał - również czerwone Punto - działa wybitnie kojąco na skołatane
        nerwy uczącego się!
        Pozdrawiam.
    • Gość: Tomek Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.kabatnet.waw.pl 29.06.02, 10:40
      AUTO JAR polecam na KEN-ie maja w pyte samochodow dobrze ucza, klimatyzowane
      sale, wysoka jakosc, oswietlone place blisko osrodka 700 zł
      • Gość: Kasia Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.02, 13:23
        Hej hej; a kogo konkretnie polecacie w ośrodku JAR na Ursynowie?

Pozdrawiam!
        Kasia
    • Gość: Miss Dronio Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.tpnet.pl / *.rodlo.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 19:38
      Również polecam szkołe na ul.Powstańców Śląskich -SARBO. Instruktorzy sa super:)
      i atmosfera bardzo sprzyjajaca. Ani razu nikt sie na mnie nie zloscil , mimo ze
      na poczatku robilam "troche" błedów. No i zdałam za pierwszym razem!!!! Naprawde
      polecam!
    • Gość: jojo Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.stacje.agora.pl 17.07.02, 12:57
      Gość portalu: Monika napisał(a):

> Cześć. Czy może mi ktoś polecić jakšś szkołę nauki jazdy w Warszawie? Chodzi mi
      > głównie o to, żeby pan instruktor na mnie nie wrzeszczał(nie pozostanę dłużna)
      > i żebym się regularnie nie dowiadywała, że baby to tylko do garów.

A szkoła PIK na Ursynowie. Najpierw wydawala mi sie O.K., ale po paru lekcjach zmienilam zdanie. Cena chyba dosc
      konkurencyjna - ok. 570 zł, ale instruktorzy chyba tacy sobie. Czy ktos z Was ma doswiadczenia z PIKIEM??
      • Gość: wow Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.01.04, 21:16
        tak zapraszam n forum o piku
      • Gość: Aga Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 18:23
        URSUS , Ośrodek przy ul.Sosnkowskiego 10 ! POLECAM! Miła atmosfera!Nikt na mnie
        nie wrzeszczał!Jeżdżą po całej wawie i tam gdzie chcesz!Przede wszystkim mają
        nowe samochody.Wiem też z pewnych żródeł z Urz. Gminy,że są cały czas
        najlepsi " w rejonie"- sprawdziłam, oczywiście zanim się zapisałam.Instruktorzy
        są pogodni i wyrozumiali (byłam zielona!).Naprawdę potrafią nauczyć!Co prawda
        zdałam za drugim razem ale sporo osób,które były ze mną na kursie zdało za
        PIERWSZYM !!!(ps.podobno wymusiłam pierwszeństwo)
    • Gość: miki bee IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 14:58
      • Gość: jojo Re: bee IP: *.stacje.agora.pl 18.07.02, 17:01
        Czy wiecie cos o PIK-u na Ursynowie. Jacy instruktorzy i wogole. Pozdr.
    • susanka Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie 29.10.02, 14:32
      zamierzam w przyszly poniedzialek zapisac sie na kurs do szkoly jazdy JAR na
      ursynowie. Prosze o informacje czy warto, jesli tak to u kogo warto jezdzic no
      i ogolnie za i przeciw.
      Dzieki z gory, pozdrawiam

Susanka
      • Gość: jas Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.stacje.agora.pl 30.10.02, 12:33
        susanka napisała:

> zamierzam w przyszly poniedzialek zapisac sie na kurs do szkoly jazdy JAR na
        > ursynowie. Prosze o informacje czy warto, jesli tak to u kogo warto jezdzic no
        > i ogolnie za i przeciw.
        > Dzieki z gory, pozdrawiam
        >
        > Susanka
        Kochani, czy tylko JAR istnieje w Warszawie???. Piszecie tylko o tej szkole, a inne na na Mokotowie czy Ursynowie
        np. IMOLA, czy stara szkola TĘCZA czy OLa na Dolnej ????. Ja chciałbym cos dowiedziec sie o tych szkołach, bo o
        JARZE już wiem chyba wszystko. Pozdrawiam.
        • Gość: Klara Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.03, 09:30
          > Kochani, czy tylko JAR istnieje w Warszawie???. Piszecie tylko o tej szkole,
          a
          > inne na na Mokotowie czy Ursynowie
          > np. IMOLA, czy stara szkola TĘCZA czy OLa na Dolnej ????. Ja chciałbym cos
          dowi
          > edziec sie o tych szkołach, bo o
          > JARZE już wiem chyba wszystko. Pozdrawiam.

Witam. No to bedzie o Imoli. Juz pisalam niedawno o tej szkole. Uwazam ze jest
          swietna. Przynajmniej oddzial na Ochocie, gdzie ja sie uczylam. Maja wielu
          instruktorow, a jesli ktorys komus nie odpowiada, mozna zmienic bez problemow;
          mozna wybrac samochod, nigdy nie bylo klopotow z dostaniem sie na plac
          manewrowy, bo na samej Ochocie Imola ma ich chyba trzy. Zainteresowanym moge
          podac namiary na 2 sprawdzonych instruktorow (na Punto i Lanosa), obydwaj
          bardzo spokojni i co mnie wydaje sie bardzo wazne ucza nie tylko techniki jazdy
          ale takze KULTURY jazdy :-)))). Zdalam niedawno za 2 razem a pierwszy oblalam z
          wlasnej winy.
          pozdrawiam
          Klara
        • Gość: Jola Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: 80.51.248.* 17.01.04, 14:41
          Niestety IMOLA - to dla mnie szkoła do bani !!!! Co z tego ze mają nowe
          samochody i nawet Cie odwiozą po jeździe do domu jak po skończeniu kursowych
          godzin miałam słabo opanowany łuk no i troche lepiej zawracanie na 3 ???
          Koszmar !!!!! Nie umiałam dosłownie nic !! Tareaz jeżdzę w szkole UNIA -
          instruktor szalenie sympatyczny no i do tego zwraca na mnie uwagę a nie na
          motocyklistów których Pan z imoli miał na placu w tym samym czasie co moja
          godzina. Polecam UNIĘ - pozdrawiam i tzrymajcie za mnie kciuki bo 23 stycznia
          drugie podejście.
    • Gość: Trinity POLECAM BEMOT IP: *.warszawa.opoka.net.pl 25.11.02, 13:52
      Polecam Bemot. ul.Nowolipie 15 :-)
      • Gość: kyoko Re: POLECAM BEMOT IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 29.11.02, 11:32
        ODRADZAM PIK- a na Ursynowie. Ja też dałam sie skusić atrakcyjna ceną kursu,
        ale to podpucha, kurs obejmuje 20 godzin jazdy, to mało komu wystarczy do
        egzaminu, a za każde kolejne godziny każa sobie tam słono płacić! To skandal!
        Potem zrezygnowałam, jeżdziłam w Imoli i tam ceny są zawsze stałe niezależnie
        ile godzin wyjeździsz. W Piku- maja kiepskie rozpadające sie samochody- jeden
        lanos ledwo sie telepie- naprawde, plac manewrowy kiepskiej jakosci aż w
        Piasecznie! naprawdę z całego serca odradzam!!!! Za to w Imoli polecam Artura
        Dobrowolskiego. Super gość, sporo się od niego nauczyłam. A zapomniałam, że w
        Piku nie masz jednego instruktora, i może być tak, że ciagle jeździsz z kim
        innym. Na początku mi się to podobało, ale na dłuższą metą to straszne, każdy
        Ci mówi co innego!!!
        • Gość: krzys Re: POLECAM BEMOT IP: *.stacje.agora.pl 03.12.02, 13:37
          Gość portalu: kyoko napisał(a):

> ODRADZAM PIK- a na Ursynowie. Ja też dałam sie skusić atrakcyjna ceną kursu,
          > ale to podpucha, kurs obejmuje 20 godzin jazdy, to mało komu wystarczy do
          > egzaminu, a za każde kolejne godziny każa sobie tam słono płacić! To skandal!
          > Potem zrezygnowałam, jeżdziłam w Imoli i tam ceny są zawsze stałe niezależnie
          > ile godzin wyjeździsz. W Piku- maja kiepskie rozpadające sie samochody- jeden
          > lanos ledwo sie telepie- naprawde, plac manewrowy kiepskiej jakosci aż w
          > Piasecznie! naprawdę z całego serca odradzam!!!! Za to w Imoli polecam Artura
          > Dobrowolskiego. Super gość, sporo się od niego nauczyłam. A zapomniałam, że w
          > Piku nie masz jednego instruktora, i może być tak, że ciagle jeździsz z kim
          > innym. Na początku mi się to podobało, ale na dłuższą metą to straszne, każdy
          > Ci mówi co innego!!!

Pamietam to z wlasnego doswiadczenia, co kilka lekcji inny instruktor - chodzi oczywiscie o PIK- jesli czegos sie
          nauczylam, kolejny instruktor calkowicie mieszal mi w glowie. Samochody ruina, teoria w piwnicy blokowej. Cena
          konkurencyjna, ale to zmarnowane pieniadze.
          Czy pan Dobrowolskii uczy w IMOLI na Mokotowie?.
          Chcialabym dalej sie uczyc jezdzic, ale po PIKU troche mi sie odechcialo, jesli wszedzie jest tak jak tam. Pozdr.
          • Gość: k ReJar IP: *.com.pl / *.otosf.com.pl 03.12.02, 19:23
            A ja zdecydowanie odradzam Jar, którym wszyscy się tak zachwycają. Moi Drodzy,
            czyżbyście ulegli propagandzie szefa osrodka, który głosi, że jego firma jest
            najlepsza pod słońcem? Nie chce mi się tu wymieniać ich wszystkich mankamentów,
            myślę, że ceny są najlepszym dowodem na to, że coś jest nie tak.
            Radzę wszystkim- pomyślcie dobrze zanim wybierzecie ten ośrodek.

Jedyne z czym się zgadzam to z opiniami na temat pana Mikołajka. Nie jeździłam
            z nim, ale widziałam, że jest bardzo sympatyczny.
            • Gość: kursant Re: ReJar IP: *.chello.pl 03.12.02, 23:55
              ja rozpocząłem w poniedziałek i jest super. Odnośnie cen nie wiem o co ci
              chodzi trochę drożej ale różnice widać gołym okiem
              • Gość: Asia Do K! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.02, 08:18
                A mogłabyś nieco więcej napisać; czemu tak zdecydowanie nie polecasz tego
                ośrodka? Będę bardzo wdzięczna, bo chciałam się jutro tam zapisać, a tak, może
                jeszcze poszukam innego.
                Jeśli nie chcesz poruszać tego tematu na forum, to proszę, napisz na priva,
                podaję swój adres : mandek@poczta.onet.pl

Bardzo bardzo z góry dziękuję!
            • Gość: ecik JAR IP: proxy / 195.205.221.* 09.12.02, 13:56
              Akurat - tu się nie zgodzę. Jestem bezstronna (nigdzie nie byłam na kursie, a
              znam człowieka, który kontroluje wszystkie ośrodki nauki jazdy w Warszawie) i
              WIEM, że ta firma jest rzeczywiście jedną z najlepszych. Ma dużo instruktorów,
              dobre pomoce naukowe i wszystko czego Ustawa wymaga od ośrodka nauki jazdy, a
              nawet jeszcze więcej. szkoli dużą ilość kursantów i większość z nich jest
              zadowolona. A co do cen - taki jest rynek...
              • Gość: k Re: JAR IP: *.com.pl / *.otosf.com.pl 08.01.03, 17:12
                Gość portalu: ecik napisał(a):

> Akurat - tu się nie zgodzę. Jestem bezstronna (nigdzie nie byłam na kursie, a
                > znam człowieka, który kontroluje wszystkie ośrodki nauki jazdy w Warszawie) i
                > WIEM, że ta firma jest rzeczywiście jedną z najlepszych. Ma dużo
                instruktorów,
                Owszem, ale ich poziom pozostawia wiele do życzenia. Nie raz na placu
                manewrowym instruktor zostawiał mnie samą po to by z innymi instruktorami iść
                na 20 minut do sklepu.
                > dobre pomoce naukowe
                Co masz na myśli mówiąc o dobrych pomocach naukowych? Klimatyzowaną salę z
                przeciętnym wykładowcą i planszami porozwieszanymi na ścianach?

i wszystko czego Ustawa wymaga od ośrodka nauki jazdy, a
                > nawet jeszcze więcej. szkoli dużą ilość kursantów i większość z nich jest
                > zadowolona. A co do cen - taki jest rynek...

Ceny mają wyższe wyższe niż inne ośrodki, a nie można się doprosić o jazdę w
                miejscu, w którym będzie sie zdawało egzamin. Przecież nikt nie zdaje na
                Ursynowie, poza tym ile można jeździć w tą i z powrotem po Kabatach?

Ponadto panie sekretarki są nie sympatyczne, nie można zarezerwować sobie
                miejsca kursie telefonicznie tylko osobiście bo podobno konkurencja robi im
                kawały, żeby umówić się z instruktorem na kolejną jazdę trzeba dzwonić do
                ośrosdka w którym jest jego grafik i to tydzień wcześniej bo inaczej się czeka
                na swoją kolej. Jesli chce się wybrać innego instruktora, żeby na swojego nie
                czekać nawet 2 tygodnie panie nie chcą się zgodzić bo przeciez nie można
                zmienic instruktora bo kto Ci wystawi opinie?

W którym wieku żyjemy pytam?
    • Gość: kaziak Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.01.03, 00:18
      Co do jaru to ja sie kompletnie nie zgadzam. Moze to przez to ze mialem tam
      beznadziejnego instruktora (kurde zapomnialem jak on sie nazywal ,ale jezdzil
      przy KEN zielonym Lanosem, radze go zmienic na samym poczatku). Ale tez byl
      problem ,wlasnie zwiazany z iloscia samochodow, nieraz bywalo tak ze ja
      chcialem plac ale nie bylo miejsca wiec trzeba bylo jechac na miasto. Poza tym
      w ciagu tych 30 godz nieiwele sie nauczylem.

Polecam za to szkole Bartek, a dokladniej dwoch panow w czerwonych Puntach z
      Ursynowa (w szczegolnosci pana Edwarda bo z nim dluzej jezdzilem, ale tem
      drugi pan (ach ta pamiec do nazwisk) tez byl bardzo dobrym instruktorem), nie
      dosc ze sa bardzo mili (nie podnosili nawet glosu gdy robilem straszne
      glupoty, zawsze bylo tylko, "no dobrze zaraz bedziemy jechali tamtedy drugi
      razteraz postaraj sie zauwazyc ten znak":)). Poza tym do placu zadnych
      kolejek, a zajecia jak sie chce mozna zaczac od razu na placu, (kolo
      bazarku "na dolku" (ul.Braci Wagow).

Poza tym slyszalem od swojej dziewczyny, o wspomnianym wyzej panu Arturze z
      IMOLI, bardzo go zachwalala, podobno super instruktor. Jezdzi ciemno zielonym
      puntem zazwyczaj z placu bankowego.

To narazie i wszystkich uczacych sie goraco pozdrawiam
      • Gość: ecik Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: proxy / 195.205.221.* 08.01.03, 08:38
        Gość portalu: kaziak napisał(a):
        > Co do jaru to ja sie kompletnie nie zgadzam. Moze to przez to ze mialem tam
        > beznadziejnego instruktora (kurde zapomnialem jak on sie nazywal ,ale jezdzil
        > przy KEN zielonym Lanosem, radze go zmienic na samym poczatku). Ale tez byl
        > problem ,wlasnie zwiazany z iloscia samochodow, nieraz bywalo tak ze ja
        > chcialem plac ale nie bylo miejsca wiec trzeba bylo jechac na miasto. Poza
        tym
        > w ciagu tych 30 godz nieiwele sie nauczylem.

Fakt, faktem, że mają dużo samochodów i może się zdarzyć, że na placu nie ma
        miejsca. Ale jest to też związane z tym, że w tym samym czasie pasuje wielu
        kursantom jazda i nie da rady pomieścić wszxystkich samochodów na raz. Tak, czy
        tak musisz też odbyć jazdy na mieście, więc co za problem z kolejnością.

> Poza tym do placu zadnych
        > kolejek, a zajecia jak sie chce mozna zaczac od razu na placu, (kolo
        > bazarku "na dolku" (ul.Braci Wagow).

Tak, ale jest to mała szkółka, więc i plac mają wolny i MUSZĄ dopasować się do
        kursanta, bo mają ich niewielu.
        • Gość: kaziak Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.01.03, 19:35
          I to wszystko wlasnie przemawia na korzysc Bartka, a nie Jaru. Poza tym co do
          jazd na placu i w miescie, to rzeczywiscie w miescie tez musze jezdzic, ale by
          na egzaminie w ogole na miasto wyjechac musze ten plac jakos zaliczyc, a w tym
          celu musze go umiec przejechac. W Jarze nawet jak bierzesz jazde dodatkowa to
          musisz sie dostosowac do miejsca na placu, i dajmy na to ze bierzesz ta jazde
          by pocwiczyc plac, a musisz jezdzic miasto.

To tyle pozdrawiam.
    • Gość: ethlin Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.01.03, 18:55
      Byle nie "Magdalenka"...
    • Gość: doktah Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.03, 20:12
      Stanowczo odradzam szkole ATUT na ulicy Fabrycznej (powisle). Moglbym duzo
      napisac, ale powiem tylko, ze jest do bani. Wyjezdzilem tam 24 godziny, glownie
      po wislostradzie bo panu instruktorowi (jest tylko jeden bo to jednoosobowa
      firma o czym sie przekonalem juz po zapisaniu) nie chcialo sie wymyslac
      bardziej skomplikowanych tras. Tragedia!!!
      • Gość: ZOSKA Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.stacje.agora.pl 13.01.03, 15:55
        Byle nie PIK na Ursynowie, przez ich metody - ciagle zmiany nauczycieli i rozpadajace sie samochody - przestalam
        jezdzic. Odechcialo mi sie.
        • Gość: Inga Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 15.01.03, 14:20
          Jar jest beznadziejny, nie można się doprosić o jazdę na placu i nawet jak
          dokupiłam pięć godzin, aby ćwiczyć na placu to niestety nie było miejsca,
          trenowałam bramki na przeciwległym parkingu, ale jest to napewno bardziej
          stresujące. Argument że mają dużo samochodów i wszyscy chcą jeżdzić na placu
          nie przekonuje mnie, biorą forsę to niech się dostosują .
          • Gość: kaziak Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.01.03, 23:31
            Gość portalu: Inga napisał(a):

> Jar jest beznadziejny, nie można się doprosić o jazdę na placu i nawet jak
            > dokupiłam pięć godzin, aby ćwiczyć na placu to niestety nie było miejsca,
            > trenowałam bramki na przeciwległym parkingu, ale jest to napewno bardziej
            > stresujące. Argument że mają dużo samochodów i wszyscy chcą jeżdzić na placu
            > nie przekonuje mnie, biorą forsę to niech się dostosują .

O wlasnie o tym caly czas pisze. Pozdrawiam
            • Gość: Magda Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.03, 08:39
              Oczywiście, że to wszystko prawda i zgadzam się z Wami, jednakże bardzo dużo
              zależy od samego instruktora; mój instruktor w Jarze zawsze "załatwiał" plac
              ilekroć chciałam poćwiczyć, nie zdarzyło się, byśmy musieli wyjeżdżać na miasto
              z braku miejsca na placyku. A wierzcie mi, duużo godzin spędziłam ucząc się
              manewrów:)
              Korzystając z okazji pozdrawiam Sławka Bakalarskiego:))

Pozdrowienia,
              Magda
              • Gość: kaziak Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 19.01.03, 00:09
                To juz wiem czemu ja musialem jezdizc na miescie:).
                Nawet jezeli instruktor zalatwia plac, to tego placu nie starczy dla
                wszystkich. Prawda jest ze na moja ocene wplywa bardzo negatywnie ocena mojego
                instruktora, ktory nadaje sie chyba tylko do kamieniolomow (i nie jako
                instruktor a jako sprzataczka). I go zdecydowanie nie pozdrawiam

Ale za to pozdrawiam was:)

• Gość: kraselka Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.citicorp.com 29.01.03, 14:21
      Ja odpisze Ci, ktorej szkoly nie polecam. A jest to Express na Woli (przy ul.Gorczewskiej) Instruktorzy sa ok, ale plac
      manewrowy do bani. a wszyscy wiedza, ze na tym najwiecej osob oblewa. Ja osobiscie zaluje, ze do tej szkoly
      poszlam, zdalam ale dopiero za 5 razem. takze zycze powodzenia w wyborze i szerokiej drogi pozniej :)
      • Gość: pola Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 14.03.03, 15:11
        Jar to najgorsza szkoła na świecie, instruktorzy olewają uczniów i palą
        papieroski z kolegami rozmawiając o dupie maryni- koszmar!!!!!!!!
        • Gość: Magda Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 15.03.03, 19:52
          A na kogo trafiłaś?
          • Gość: pola Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 17.03.03, 21:52
            trafiłam na małysza a TY??
            • Gość: Beza Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.stegny.2a.pl 17.01.04, 16:12
              Zdecydowanie szkoła na Torze Stegny!
              • Gość: I Raszyn IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 20:36
                A czy polecacie nauke w Raszynie ?
      • Gość: xavier Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.04, 19:12
        jestem na kursie w Jarze i jestem zadowolony, pytalem o instruktora Malysza i
        zaden tam nie pracuje!a obsluga w biurze pierwsza klasa, urocza sekretarka
        polecila mi instruktora, jazdze na corsie, mam jazdy i na placu i na miescie i
        jest zajebiscie!!!!!!!!!111a co do obgadywania to jedne co potraficie!!!!!!!!!!
        • Gość: brad pitt Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.01.04, 19:43
          ...cukier,cukier i autoreklama szefie z jara...
    • autoszkolenie Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie 17.01.04, 20:03
      OJ WARSZAWKO-JAK TO CZYTAM TO WIDZE JCYSCIE WREDNI-90% TO OBMOWA INNYCH FIRM .FE
      • Gość: Monika M. POLECAM OŚR.W URSUSIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 19:28
        Ludzie nie dajcie się zwariować!!!Czytając te komentarze odnoszę nieodparte
        wrażenie, że to walka z konkurencją.A gdzie w tym wszystkim OBIEKTYWIZM!
        Tu każdy jest najleprzy!Tylko jak jest naprawdę?Jakie kryteria należy przyjąć
        aby ocenić Szkołę Nauki Jazdy.Czyż nie najważniejsze jest bezpieczeństwo!Należy
        odpowiedzieć sobie na podstawowe pytanie: Czy potrafię bezpiecznie jeżdzić? Po
        co komu karta pływacka jak nie umie pływać!To czy zdałam za pierwszym czy za
        piątym razem - jakie to ma znaczenie w sytuacji ,kiedy wsiadam do samochodu
        sama to ogarnia mnie strach i brak wiary we własne umiejętności.Auto Szkoły
        powinny uczyć pewności siebie za kierownicą na podstawie ugruntowanej wiedzy
        teoretycznej oraz praktycznej zdobytej w Ośrodku.To powinno być podstawą
        szkolenia!To tak jak z językami obcymi.Co z tego,że się ich uczymy jak w
        momencie kiedy musimy rozpocząć dialog w innym języku niż nasz ojczysty to
        czerwienimy się ,jąkamy i uciekamy wzrokiem.BRAK NAM ODWAGI I WIARY W TO CO
        UMIEMY!Wiedza jest niczym bez odwagi aby po nią sięgnąć.Miejmy tą odwagę,aby
        użyć zdobytej wiedzy!!!
        Szkoła którą chcę polecić oprócz wiedzy teoretyczno-praktycznej uczy również
        ODWAGI!Umiejętności,które tam zdobyłam przydają mi się w życiu codziennym.Takie
        szkoły nalezy polecać!W Warszawie jest mnóstwo instruktorów.Są różni jak różni
        są ludzie.Jestem pewna,że w Warszawie jest przynajmniej kilka takich szkół jak
        ta w Ursusie przy ul.Sosnkowskiego 10.Szkoły te bazują na zdobytym
        doświadczeniu i tradycji.Zatrudniają wpełni kompetentnych instruktorów z wiedzą
        i umiejętnościami pedagogicznymi.Pamiętajmy,że prawdziwy pasjonat w całości
        jest pochłonięty w tym co robi.Sukcesy i porażki kursantów są też jego
        sukcesami bądż porażkami.W moim odczuciu, nie jest dobrym instruktorem ten,kto
        do szesnastej każdego dnia sprzedaje np.:buty a naukę traktuje jako zajęcie
        dodatkowe (tak aby dorobić).Jest to wtedy przymus.I całą uwagę pochłania wtedy
        ta nieszczęsna sprzedaż butów,bo jak mało sprzedam to mało zarobię!A co za tym
        idzie,będę musiał więcej dorobić (patrz nauka jazdy)żeby starczyło do
        pierwszego!Żeby przeżyć!Niestety taka gorzka prawda.Chciałoby się rzec"takie to
        życie w tej Polsce".
        Polecam naprawdę jedną z najleprzych warszawskich szkół jazdy(oczywiście jest
        to moje prywatne zdanie)wybór należy do każdego z was.W myśl przysłowia "Jak
        sobie pościelesz tak się wyśpisz!)
        Dla zainteresowanych podaję namiary:
        WARSZAWA URSUS UL.SOSNKOWSKIEGO 10
        TEL. 667-79-23
        TEL.KOM.0 602 260 004 LUB 0 601 298 776
        www.wodzielak.glt.pl
        Życzę powodzenia
        Monika
        • Gość: mosi Re: POLECAM OŚR.W URSUSIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 20:39
          Ja jestem w trakcie kursu na dolnej w OLI i jestem bardzo zadowolona :-)
        • Gość: Gosc a ja odradzam w ursusie osk adam IP: *.crowley.pl 19.04.04, 20:39
          Nie jest to walka z konkurencja:) Sam wlasciciel , pan Adam, to podobno
          sympatyczny i utalentowany instruktor, ale jego ojciec...

Ponizanie, krzyki, zlosliwosci, wymaganie rzeczy ktorych nie uczyl (zreszta
          metoda nauki na kursie teoretycznym polega na 1-2 razowym puszczeniu filmu z
          informacjami, ktore maja w jego mniemaniu zastapic dziesiatki cwiczen). na
          jezdzie wlasciwie nie uczy, tylko egzaminuje , czesto z wiadomosci, ktorych nie
          podawal. Az dziw, ze mu sie nikt jeszcze z zadnej kontroli nie dobral do skory.
          Przeciez kiedy kursant jedzie w takim stresie, o wypadek nietrudno...
          • Gość: gość Re: kontrola ośrodka nauki jazdy IP: 212.160.99.* 20.04.04, 09:13
            przecież jak komuś się nie podoba coś w ośrodku nauki jazdy to może napisać
            skargę do Urzędu Miasta na bohaterów getta 2 do Pana Michała Szylera a on już z
            kolegami od siebie z roboty zrobi porządek z nieuczciwą szkołą. Przecież oni
            mają kontrolę nad ośrodkami szkolenia i w razie potrzeby mogą nawet zamknąć
            taki przybytek....
    • Gość: m Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie IP: *.stacje.agora.pl 22.04.04, 16:12
      Z pełną odpowiedzialnością polecam pana Romualda Łagodzińskiego, szkoła PRYMUS.
      Świetnie tłumaczy, nie krzyczy, jest miły i w ogóle The Best. tel. 601 203 534.
      Plac manewrowy niedaleko Powązek.
      • mooma Re: szkoły nauki jazdy w Warszawie 21.05.04, 20:59
        Ja polecam Szkołę jazdy AMICUS znajduje się w szkole podstawowej przy ulicy
        Karolkowej. Uczył się tam jeżdzić mój mąż i wiele moich znajomych i bardzo są
        zadowoleni. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka