Gość: OLO IP: *.ds5.tuniv.szczecin.pl 08.02.05, 19:02 Czesc! mam zamiar zrobic prawo jazdy kat.C w szczecinie. Czy ktos moglby mi polcic jakas dobra szkole i instruktora. i kto wie gdzie jest najtaniej? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prezes1979 Re: PRAWKO KAT. C W SZCZECINIE IP: *.szczecin.mm.pl 13.02.05, 21:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes1979@wp.pl Re: PRAWKO KAT. C W SZCZECINIE IP: *.szczecin.mm.pl 13.02.05, 21:50 Witam ja tez interesuje sie kat C i z tego co sie dowiedziałem u Etynkowskiego jest najtaniej,słyszałem tez że jest dobrze,ale czy to prawda. 1100PLN to niewiele w porównaniu z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: PRAWKO KAT. C W SZCZECINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 01:21 Polecam Fedeńczaka (podchodzą bardzo fachowo). Odradzam Igielskiego (kręcą, nie chcą wydać karty, wciskają na siłę jazdy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: PRAWKO KAT. C W SZCZECINIE IP: *.ds5.tuniv.szczecin.pl 22.02.05, 15:20 do jaaa taniej jeszcze jest w Jezierskim ja juz tam sie ucze jazdy zaczne w tym tyg wiec wtedy bede mogl powiedziec cos wiecej ale narazie jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: PRAWKO KAT. C W SZCZECINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:04 Nie miałem na myśli tego, czy taniej. Po prostu napisałem, co myślę o tych szkołach i tyle. Wiadomo, że I. i F. to najdroższe szkoły. Chociaż jak widać po Igielskim, nie zawsze jakość idzie w parze z wygórowaną ceną... Odpowiedz Link Zgłoś
ma1969 Re: PRAWKO KAT. C W SZCZECINIE 24.02.05, 15:41 a ile trwa nauka na kat.c? i co trzeba jeszcze raz zdawac? i czy jest latwiej?;) Odpowiedz Link Zgłoś