Dodaj do ulubionych

placyk to przedszkole

IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 24.04.05, 14:11
Kochani , nie traccie pieniązkow!
Placyk to przedszkole w porownaniu magisterium jazdy w miescie .
Jesli nie zdaliscie placyku i wydaje sie Wam , ze wykupicie 2 godz jazdy i
juz macie prawko w kieszeni?
Jesli nie potraficie go zaliczyc , to na miasto nie macie po co wyjezdzac bez
dodatkowych conajmnie 15 godz jazdy.Szkoda tylko Waszych pieniazkow na te
całe egzaminy i czasu ktory biegnie w czasie tego zdawania , czy raczej
oblewania.Czytam te wypowiedzi jak sie PLUJECIE na Waszych instruktorow , ze
nie jestescie gotowi, ze macie wykupic dodatkowe , ze Wam nie chca podpisac
ZASWIADCZENIA. A w wiekszosci niestety jestescie jeszce nie gotowi do
egzaminu panstwowego . Nie oszukujcie sie , ze jak placyk zniknie to bedzie
łatwiej.Uczcie sie i jeszce raz uczcie sie!!!A to Wam mowi ..... , bo wie co
mOwi!!!
Pozdrowienia dla obrazonych!!!
Obserwuj wątek
    • kkaczucha Re: placyk to przedszkole 24.04.05, 14:28
      a kto mówi?
    • pavloo Re: placyk to przedszkole 24.04.05, 14:39
      Plac to nic innego jak technika typu : jak zobaczysz pachołek w tym a tym
      lusterku to skręć maksymalnie w lewo , jak zobaczysz opone najeżdżającą na tę
      linię to skręć maksymalnie w prawo....

Rada na zdanie placu - jedź wolno, ustaw lusterka i pamiętaj "technikę" jazdy.

• Gość: życzliwa Re: placyk to przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 16:04
      Zyczliwy masz rację. Jak sie czyta niektóre relacje z egzaminów to ręce opadają
    • Gość: mija Re: placyk to przedszkole IP: *.76.classcom.pl 25.04.05, 09:47
      ja ci powiem, ze chocbym nie wiem ile godzin wykupila to z instruktorem niczego
      sie nie nauczylam - nio tyle sie nauczylam, zeby zdac egzamin; ale jazda w eLce
      nie ma nic wspolnego z zyciem, przesiadajac sie do swojego samochodu uczylam sie
      jezdzic od nowam(bo np. ciezko byloby mi jezdzic 50km/h tak jak to w eLce bylo,
      chyba by mnie na drodze zlinczowali - a przyznam, ze po kursie balam sie jezdzic
      szybciej, wiec stanowilam spore utrudnienie dla innych; podobnie z parkowaniem,
      szczegolnie jezeli przesiadlam sie na samochod dwa razy wiekszy, dwa razy
      dluzszy z przodu)
      wg mnie trzeba zdac egzamin, a potem siasc z kims do auta w 'normalnych'
      warunkach i nauczyc sie jezdzic od nowa...
    • Gość: ktoś Re: placyk to przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 16:13
      A co ma wspólnego plac manewrowy z jazdą po mięście. Totalna bzdura. Plac
      poprostu trzeba zdać, bo nie ma innego wyjścia. Realia w jeździe po mieście są
      zupełnie inne. Nikt nie opuszcza przecież lusterek, żeby cofnąć do tyłu,
      pachołków niestety też nie ma.Więc nie widze związku z umiejętnością zaliczania
      manewrów na placu, a jazdą po mieście.
      • Gość: trebor_d Do ktosia IP: 193.27.5.* 28.04.05, 11:50
        Gość portalu: ktoś napisał(a):
        > Nikt nie opuszcza przecież lusterek, żeby cofnąć do tyłu,

Oj opuszczają! Przecież coraz wiecej jest aut w których po wrzuceniu wstecznego
        lusterka opuszczają ku dołowi.
    • Gość: ela Re: placyk to przedszkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:34
      oj ludzie ,ludzie!!!Jak wprowadzą zmiany w lipcu to dopiero będziecie płakać,
      piszecie że plac manewrowy nie ma nic wspólnego z parkowaniem na ulicy, można
      by było nad tym dyskutować...ale na placu przynajmniej widzicie czy manewr jest
      wykonany prawidłowo czy nie, natomiast na drodze będzie to o wiele trudniejsze
      i tak naprawde sami nie będziecie w stanie ocenić czy dobrze zaparkowaliście
      czy nie ocena będzie należała tylko do egzaminatora
    • Gość: Kasia Re: placyk to przedszkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 13:26
      Po ukonczeniu kursu(wyjeżdzeniu 30 godzin)wiedziałam ,że nie miałam
      perfekcyjnie opanowanego placu.Zapisałam się na egzamin.I wykupiłam u mojego
      instruktora 8 dodatkowych godzin, i te godziny duzo mi dały ponieważ
      podszkoliłam plac, i dzięki temu zdałam za pierwszym razem :)))) więc warto
      wykupić przed pierwszym egzaminem pare dodatkowych godzin,potem ten pierwszy
      egzamin będzie ostatnim !:)))
      • Gość: mija Re: placyk to przedszkole IP: *.76.classcom.pl 28.04.05, 16:22
        niekoniecznie - przed kazdym egzaminem wykupywalam dodatkowe godziny, niestety
        nerwy mnie zzeraly i zdalam za 3 razem dopiero...
    • Gość: sarah Re: placyk to przedszkole IP: *.netpark.pl / *.netpark.pl 30.04.05, 13:43
      pewnie koles maszkolke nauki jazdy:D:D
    • Gość: życzliwy 2 Re: placyk to przedszkole IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.05, 23:37
      popieram Cię

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka