Dodaj do ulubionych

Zdałem prawko i co...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 21:08
Zdałem praktyczny i poszedłęm do domu nie idac do ośrodka cokolwiek sie
dowiedziec zastanawiam sie czy dobrze zrobiłem czy nalezało tam po cos iść??
Jestem z Krakowa! jak długo czeka sie na wydanie prawka?? prosze odpiszcie
szybko!
Obserwuj wątek
    • proocent jasne że zrobiłeś źle 02.07.05, 12:55
      od razu trzeba było iść to oblac:D
    • beti1977 Re: Zdałem prawko i co... 04.07.05, 11:30
      Ja zdałam egzamin 22.06 w Krakowie i egazminator mi powiedział, że za 3
      tygodnie prawko do odebrania. W piątek 1 lipca spotkała mnie miła niespodzianka
      bo juz miałam prawko do odebrania i już śmigam... Na stronie krakowa jest
      możliwość sprawdzenia czy już prawko jest gotowe.
      Pozdrawiam
      Beata
      • Gość: kajtek Re: Zdałem prawko i co... IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:19
        nieprawda, że prawo jazdy otrzymuje się tak szybko, po około 10 dniach
        przychodzi do domu zawiadomienie, że trzeba zapłacić za wydanie prawa jazdy 71
        zł/jest podane konto na które wpłaca się puieniądze/,trzeba iść do wydziału
        komunikacji pokazać dowód wpłaty,kupić znaczki opłaty skarbowej za 7 zł na
        miejscu i od tego momentu czeka się ok. 2 tyg. na prawo jazdy. Ja zdałem 17.06.
        w krakowie i jeszcze prawka nie mam
        • beti1977 Re: Zdałem prawko i co... 04.07.05, 14:10
          Człowieku przecież ja własnie tak odebrałam prawko i żadne zawiadomienie nie
          przyszło mi do domu!!!!!!!!! Może ma znaczenie skąd jesteś czy z samego Krakowa
          czy spod Krakowa!! W urzędzie miasta na powstania warszawskiego płacisz za
          prawko w kasie i wcale nie musisz robić przelewu, płacisz 78 zl i odbierasz
          prawko!! Ja tak zrobiłam i już mam dokument!! A jak nie wierzysz to Twój
          problem ale ja już jeżdżę!!!!
          • Gość: kajtek Re: Zdałem prawko i co... IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 16:54
            być może tak jest, ja nie jestem z Krakowa a Wydział Komunikacji mam w
            Węgrzcach, to dziwne, że procedura wydawania prawa jazdy zależy od m-ca
            zamieszkania, chociaż też zdawałem na Koszykarskiej, to na prawko muszę czekać
            prawie miesiąc
      • Gość: ktoś Re: Zdałem prawko i co... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:50
        dzieki!! a jaki adres ma ta stronka??
      • Gość: ktos Re: Zdałem prawko i co... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:53
        Juz wiem jak to strona jeszcze raz dzieki
        • Gość: kajtek Re: Zdałem prawko i co... IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:50
          podaj, proszę jaka to strona
          • Gość: ktos Re: Zdałem prawko i co... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 20:50
            www.krakow.pl
    • Gość: Agnieszka Re: Zdałem prawko i co... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:54
      U mnie było zupełnie inaczej. Gdy zdałam egzamin praktyczny od razu szłam do
      kasy WORD wpłacić bodajże 78zł, potem z dowodem wpłaty szłam do okienka obok i
      tam mi powiedziano że prawko mogę odebrać za dwa tygodnie w Starostwie
      Powiatowym, do którego należę. A wszystko to było w WORD Jastrzębie.
      • Gość: ktos Re: Zdałem prawko i co... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 23:10
        dzieki
    • ppo555 Re: Zdałem prawko i co... 24.07.05, 15:11
      Mam pytanie, czy ktoś zdał egzamin na Bemowie w ostatnich 2 tygodniach ?
      Ja zdałam egzamin 10 dni temu,zadzwoniłam do wydziału komunikacji Wa-wa
      Mokotówi usłyszałam, że od 13 nie mieli żadnej przesyłki z tego WORDA.
      Trochę mnie to zmartwiło, nie mogę sie doczekać na ten dokumencik i bardzo się
      niecierpliwię.
      Jak długo czeka się na prawko na Mokotowie?
      Czy należy wcześniej wnieść opłatę za prawko, czy mozna opłacić je w kasie na
      Wiktorskiej?
      pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka