Gość: anetaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:34 Czy możecie polecic jakąs szkołę nauki jazdy? Chodzi o W-wę. Dziękuję w sierpniu przymierzam się do kursu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Czy możecie polecic jakąs szkołę nauki jazdy? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.07.05, 18:32 Polecam babską szkołę na Mokotowie, dzięki jednej z instruktorek 2 tygodnie temu zdałam za pierwszym razem na Bemowie. W czwartek odbieram juz prawko. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Czy możecie polecic jakąs szkołę nauki jazdy? IP: *.chello.pl 21.07.05, 22:11 Jak to możliwe, że w szkole, która zgodnie z informacjami z prasy,istnieje od kilku tygodni,sończłaś kurs,zdałaś egzamin i wszystko to tak szybko??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ernest Re: Czy możecie polecic jakąs szkołę nauki jazdy? IP: *.catv.net.pl 18.07.05, 19:17 Pdajcie namiary!!! ulicę i telefon. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amata Re: Czy możecie polecic jakąs szkołę nauki jazdy? IP: *.itpp.pl 18.07.05, 20:09 rewelacyjny jest Bartek na Odlewniczej. Polecam wszystkim którzy na Odlewniczej będą zdawać. Jeżdżą tylko trasami egzaminacyjnymi i mają je w jednym palcu i tak dziś się np dowiedziałam, że poprzedni instruktor z innej firmy nie widział linii ciągłej i kazał mi wykonywać manewr w taki sposób, że na mur oblewam. ja jeżdżę z p. Emilem. Młody spoko i rzeczowo. Wzięłam u nich doszkalanie przed trzecim podejściem w przyszłym tygodniu i jestem super zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Czy możecie polecic jakąs szkołę nauki jazdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 00:21 zdecydowanie BARTEK. dzis zdalam za pierwszym razem. polecam pana Adama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetaa Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:36 Bartek to nazwa szkoły? Możesz dać namary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:44 bartek to szkola na odlewniczej, naprzeciwko word-u, tel 614 14 14, do p.Adama 0-602.138.424; bardzo konkretny, spokojny, nie wylewny ale jak juz pochwali to przynajmniej czlowiek wie ze NAPRAWDE bylo dobrze :) i niezlosliwy ( w przeciwienstwie do polecanego tu innego pana) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Czy możecie polecic jakąs szkołę nauki jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 23:40 ja jeździłam na długiej, przy placu bankowym zdawałam w łomży- super i bezstresowo, polecam Odpowiedz Link Zgłoś