hondzia791 21.09.05, 10:23 CHCIALAM ZAPYTAC KIEDY ZDAWALISCIE BADZ BEDZIECIE ZDAWAC EGZAMIN? JA ZDAJE W LISTOPADZIE I OBAWIAM SIE TROCHE POGODY CZY MYSLICIE ZE MA TO JAKIES ZNACZENIE? NIEKTORZY POLECAJA LATO.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyszda Re: KIEDY ZDAWALIŚCIE PRAWKO? 21.09.05, 10:41 A jaka to różnica?? Śniegu jeszcze może nie będzie, więc chyba nie ma przeszkód... Ja zdawałąm w maju, to chyba gorzej, bo wtedy jeszcze po zimie nie były odmalowane linie. Poza tym, to chyba tylko śnieg przeszkadzać może, bo wtedy jezdnia się zwęża. Pamiętaj tylko o światłach!!! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: KIEDY ZDAWALIŚCIE PRAWKO? IP: 83.238.147.* 21.09.05, 16:41 Nie przejmuj sie pogodą!! Na pewno dasz radę :) Jak zdawałam w upale - dosłownie, to ani ja, ani egzaminator - nie byliśmy specjalnie zadowoleni z takiego skweru..:/ Egzamin zdałam wczoraj - było chłodnawo, chmurzasto, ale bardzo fajnie mi sie jechało :) Nie zpomnisz o światełkach i będzie lajtowo :) pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
spin_spin_sugar Re: KIEDY ZDAWALIŚCIE PRAWKO? 21.09.05, 18:05 Nie martw się - jeżeli "czujesz" jazdę to nic Ci nie przeszkodzi:) Też zdawałam w listopadzie. Było b. zimno. Padał deszcz - i w dodatku odbywałam jazdę jak już było ciemno. Zdałam za pierwszym razem! Czego i Tobie życzę!:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kan6 Re: KIEDY ZDAWALIŚCIE PRAWKO? IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 21.09.05, 18:15 ja zdawałem we wrześniu.Cały dzień lało jak scebra, ale dałem rade czego tobie tez życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: KIEDY ZDAWALIŚCIE PRAWKO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 19:51 ja tez zdawalam w listopadzie w zeszlym roku i pogoda byla beznadziejnaa...deszcz i ciemne chmuryy alei tak zdalam i Tobie tego zyczee Odpowiedz Link Zgłoś
nikita83 Re: KIEDY ZDAWALIŚCIE PRAWKO? 22.09.05, 22:25 hej ja mam prawko juz od 3 lat i jestem z siebie baarrddzzoo dumna ( zdałam za 3 razem) myśle ze to niezly wynik Jazda samochodem sprawia mi niesamowita przyjemnosc i mam nadzieje ze tak bedzie jescze dlugo pozdrawiam i zycze zdania tym ktorzy nadal pruboja :)Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Godzilllla Re: KIEDY ZDAWALIŚCIE PRAWKO? IP: *.kon.tvknet.pl / 82.160.85.* 23.09.05, 00:52 lato czy jesień to nie ma różnicy ,pogoda płata figle.Ja zdawałam w lipcu i była wstrętna pogod.Cały dzień padał deszcz i było chłodno.Zdałam właśnie wtedy za 2 razem .Wcześniej miałam super pogode i bec -NIE ZDANY EGZAMIN. Odpowiedz Link Zgłoś