Gość: lukass IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 13:08 Można sie odwołać od egzaminu jesli nie zdałem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
booroon Re: ODWOŁANIE 27.10.05, 13:26 Gość portalu: lukass napisał(a): > Można sie odwołać od egzaminu jesli nie zdałem ? Stań koło egzaminatora i se zawołaj. Może cos pomoże. Najlepiej jak zawołasz coś brzydkiego na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukass Re: ODWOŁANIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 14:03 Pytam sie poważnie baranie czy jaki tam masz nick, jest taka wzmianka w kodeksie prawa Odpowiedz Link Zgłoś
yunnan Re: ODWOŁANIE 27.10.05, 14:25 można do Wojewody... ale składasz to na ręce Dyrektora WORD....tyle ze przeanalizuj raz jeszcze cały egzamin na chłodno, bez emocji i sam odpowiedz sobie czy wina jest po stronie egzaminatora...ale jeśli argumanty są racjonalne....daj znać jak poszło Odpowiedz Link Zgłoś
hesiaczek Re: ODWOŁANIE 28.10.05, 15:00 Na stronie WORD'u jest takie pytanie w FAQ (najczesciej zadawane pytania): Czy istnieje możliwość odwołania się od wyniku egzaminu? Jeżeli tak, to w jaki sposób? Ocena wystawiona przez egzaminatora podczas egzaminu jest ostateczna. Zgodnie z przepisami, jeżeli egzamin prowadzony był niezgodnie z obowiązującymi zasadami, osobie egzaminowanej przysługuje prawo złożenia, w ciągu 7 dni od daty egzaminu, skargi do Dyrektora WORD Warszawa na adres: ul.Odlewnicza 8, 03-231 Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukass Re: ODWOŁANIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 20:05 Dzieki Wielkie Byłem na stronie WORDu ale tam nie ma nic takiego jak FAQ, mozesz mi podać link ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: ODWOŁANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 22:30 Znam osobę, która odwołała się, uznali jej to i następny egzamin miała za darmo. Tyle, że chodziło o prawko na motor, a wina egzaminatora nie pozostawiała wątpliwości. To był WORD w Warszawie. Jeśli jesteś pewien swego - próbuj ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: ODWOŁANIE 31.10.05, 01:38 Gość portalu: ela napisał(a): > Znam osobę, która odwołała się, uznali jej to i następny egzamin miała za > darmo. _____________________________________________________________- To jest prawda, że można się "odwołać", ale..... Czy jesteś pewna/ny , że błędu nie było podczas egzaminu??? (czy tylko złośliwość egzaminatora). Ostatnio są już wprowadzane nowe przepisy (nie wiadomo, czy wejdą), że egzamin musi być rejestrowany kamerą i "osobisty"lub niezależny instruktor musi być obecny podczas egzaminu praktycznego (tak było w latach '70-'90 ). Niestety w wielu przypadkach "stres" podczas egzaminu robi swoje!!! Osoby które prowadzą pojazd samochodowy/motocykiel w miarę dobrze, to podczas egzaminu robią sztuki 'cyrkowe'..... To chiiiba na tyle ....(w tym momencie) Odpowiedz Link Zgłoś