Dodaj do ulubionych

jaką szkołę polecacie (warszawa)?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 12:52
chcę zacząć kurs, ale słyszałam tyle różnych opowieści na temat egzaminu i samych kursów... chciałabym szybko, sprawnie i uczciwie. polecacie jakąś szkołę?
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: jaką szkołę polecacie (warszawa)? IP: *.chello.pl 23.12.05, 14:00
      Bardzo polecam szkołę jazdy 'Warszawianka'. Instruktorzy są cierpliwi, spokojni i przede wszystkim profesjonalni. Podchodząc do egzaminu czułam się dobrze przygotowana i... zdałam (za pierwszym razem :-). Informacje o tej szkole znajdziesz na stronie www.osk.waw.pl. Pozdrawiam :-)
      • swinka_morska SPEED 23.12.05, 14:19
        szybko, tanio, uczciwie, nie ma problemow z przekladaniem, odwolywaniem jazd,
        fikcyjnymi godzinami, etc - naprawde goraco polecam

biuro miesci na gen zajaczka, w techikum elektronicznym a to ich stronka:
        www.speed.waw.pl - jakbys miala jakies pytania - pisz na priva, postaram
        sie odpowiedziec ;)
        • Gość: ja to ja manewr IP: *.chello.pl 23.12.05, 17:38
    • Gość: Kom2 Re: jaką szkołę polecacie (warszawa)? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 17:57
      Pro-motor debeściak!!!!!

www.pro-motor.pl/a.htm
      • Gość: kes Re: jaką szkołę polecacie (warszawa)? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 15:35
        podobno jar jest dobra...slyszalem tez ze OSK test z dlugiej moze byc...
        • w357 ... jaką , gdzie i za ile ??? 27.12.05, 16:13
          Ten temat powtarza się co jakiś czas !

Większość osób poleca lub nie poleca danego OSK , bo......

Kto z kursantów uczył się w różnych szkółkach , aby mieć porównanie ???

Najlepiej sprawdź oferty OSK blisko miejsca zamieszkania i wtedy zapytaj o
          opinie na temat danego OSK !!!

Ja wielokrotnie polecam np. OSK przy "garażach" Policji Drogowej !
          Cena średnia, ale nauka na najwyższym poziomie !

Na "Starej Pradze" polecam OSK "PUMA" na ul.Kłopotowskiego (tyły urzędu
          dzielnicy).
          Ośrodek mały,niepozorny. Z wyglądu XIX wiek, ale uczą uczciwie i łatwo się
          dogadać z godzinami jazd (od 7.oo do 22.oo).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka