Dodaj do ulubionych

szkola Sarbo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:23
nielada wyczynow trzeba aby w szkole Sarbo jezdzic maja przyciemnione tylni-
boczne szyby nic nie widac i niebezpiecznie,wspolczuje inst. teraz maja tez
stres.
Obserwuj wątek
    • Gość: axyx Re: szkola Sarbo IP: *.wsisiz.edu.pl / *.ibspan.waw.pl 10.02.06, 12:41
      yyyy/........ to jak poczatkujacy kursanci manewruja na luku na przyklad???
      przeciez przez ta folie (taka sama jak w autobusach i tramwajach) to malo tego
      ze nic nie widac to mozna oczoplasu dostac....
      • Gość: Annie Re: szkola Sarbo IP: *.ramtel.pl 10.02.06, 16:19
        Współczuje bo to chyba niezbyt wygodne. W mojej szkole juz dużo wcześneśniej
        samochody były świetnie opisane, nie sposób nie poznac ich na mieście a nic nie
        jest zasłonięte:-) Jak się chce to się da i na szyby nie trzeba nic
        naklejać.Pozdrawiam
      • damzia Re: szkola Sarbo 18.02.06, 11:43
        wiecie, jak parkować? tak, jak latają piloci na Stealth...czyli leć Pan na
        przyrządach...w sumie to tylko słupek, nie?

a może szkoła ma układ z WORD? :)))))
    • Gość: Mała Re: szkola Sarbo IP: *.chello.pl 10.02.06, 20:14
      dla własciciela tej szkoły chyba nie ma znaczenia nasza wygoda. Reklama na
      pierwszym miejscu.
      • Gość: Ulik Re: szkola Sarbo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 20:57
        a szkoda,bo muszę z tego powodu zmienić szkołę.
    • Gość: Ulik Re: szkola Sarbo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 21:11
      podobno szkola MDK ma nowy luk.
      wiecie jaka jeszcze?
      • Gość: muczo Re: szkola Sarbo IP: *.chello.pl 10.02.06, 22:02
        auto-jazda ma jeszcze nowy luk i jest blizej word-u niz mdk www.auto-jazda.pl
        a w sarbo moi drodzy to nie reklama a nowe przepisy musieli gdzies naklejic
        adres bo na samochodach mieli tylko numer tel ale fakt troche to utrudnia
        obserwacje w bocznych szybach :P
        • Gość: ew Re: szkola Sarbo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.02.06, 22:12
          > auto-jazda ma jeszcze nowy luk i jest blizej word-u niz mdk www.auto-jazda.pl
          > a w sarbo moi drodzy to nie reklama a nowe przepisy musieli gdzies naklejic
          > adres bo na samochodach mieli tylko numer tel ale fakt troche to utrudnia
          > obserwacje w bocznych szybach :P

no jasne... bo tak ciezko im bylo zminiaturyzowac tego motocykliste... poprostu
          w kulki leca z kursantami i tyle...
        • Gość: Mała Re: szkola Sarbo IP: *.chello.pl 11.02.06, 18:25
          Tyko, że inni szyb nie zaklejają.
    • damzia Re: szkola Sarbo 18.02.06, 11:42
      no gratuluję pomysłu szkole Sarbo...w sumie nauczyłem się jechać po łuku ze
      złożonymi lusterkami, ale zaklejone tylne szyby to doprawdy "coś"...mam tylko
      nadzieję, że jak pójdę w lecie kończyć kurs na kat. A, to szkoła nie wpadnie na
      pomysł zamocowania owiewek z folią na motorach...

ps niech ktoś wytłumaczy właścicielowi szkoły, że psuje sobie opinię...życzę mu
      powodzenia w parkowaniu takim samochodem...

ps 2 a na pięknej Hondzie HR-V jakoś nie widzę tej folii...
      • Gość: Kursant SARBO Re: szkola Sarbo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:18
        Niestety, nie mam dobrych informacji dla kursantów. Rozmawiałem z instruktorem i
        uzyskałem odpowiedz, że nic się nie zmieni - zaklejone szyby zostaną. KONIEC
        KROPKA. Doskonale wie, że to przeszkadza i całym sercem nas popieramy, ale
        muszimy zrozumieć, że decyzja nie należy do nich ( to nie instruktorzy są
        pomysłodawcami takiego rozwiązania) i ich stanowisko w tej sprawie nie jest
        brane pod uwagę.
        itd. Dla mnie blee, blee, blee, blee... jestem rozczarowany
        • mateo322 Re: szkola Sarbo 24.02.06, 20:54
          Musicie rozmawiać z kierownictwem i zasygnalizować problem. obawiam się, że
          omawianie tego na forum niczego nie zmieni.
          • Gość: mała Re: szkola Sarbo IP: 87.207.177.* 06.04.06, 16:34
            a jednak się stało- już nie ma tych okropnych naklejek. Gratuluję.Wielkie
            dzięki.
            • swinka_morska Re: szkola Sarbo 06.04.06, 18:03
              a ja je dalej widuje... byc moze tylko na jednej zdjeli...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka