Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:23 nielada wyczynow trzeba aby w szkole Sarbo jezdzic maja przyciemnione tylni- boczne szyby nic nie widac i niebezpiecznie,wspolczuje inst. teraz maja tez stres. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: axyx Re: szkola Sarbo IP: *.wsisiz.edu.pl / *.ibspan.waw.pl 10.02.06, 12:41 yyyy/........ to jak poczatkujacy kursanci manewruja na luku na przyklad??? przeciez przez ta folie (taka sama jak w autobusach i tramwajach) to malo tego ze nic nie widac to mozna oczoplasu dostac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annie Re: szkola Sarbo IP: *.ramtel.pl 10.02.06, 16:19 Współczuje bo to chyba niezbyt wygodne. W mojej szkole juz dużo wcześneśniej samochody były świetnie opisane, nie sposób nie poznac ich na mieście a nic nie jest zasłonięte:-) Jak się chce to się da i na szyby nie trzeba nic naklejać.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
damzia Re: szkola Sarbo 18.02.06, 11:43 wiecie, jak parkować? tak, jak latają piloci na Stealth...czyli leć Pan na przyrządach...w sumie to tylko słupek, nie? a może szkoła ma układ z WORD? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: szkola Sarbo IP: *.chello.pl 10.02.06, 20:14 dla własciciela tej szkoły chyba nie ma znaczenia nasza wygoda. Reklama na pierwszym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulik Re: szkola Sarbo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 20:57 a szkoda,bo muszę z tego powodu zmienić szkołę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulik Re: szkola Sarbo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 21:11 podobno szkola MDK ma nowy luk. wiecie jaka jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muczo Re: szkola Sarbo IP: *.chello.pl 10.02.06, 22:02 auto-jazda ma jeszcze nowy luk i jest blizej word-u niz mdk www.auto-jazda.pl a w sarbo moi drodzy to nie reklama a nowe przepisy musieli gdzies naklejic adres bo na samochodach mieli tylko numer tel ale fakt troche to utrudnia obserwacje w bocznych szybach :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ew Re: szkola Sarbo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.02.06, 22:12 > auto-jazda ma jeszcze nowy luk i jest blizej word-u niz mdk www.auto-jazda.pl > a w sarbo moi drodzy to nie reklama a nowe przepisy musieli gdzies naklejic > adres bo na samochodach mieli tylko numer tel ale fakt troche to utrudnia > obserwacje w bocznych szybach :P no jasne... bo tak ciezko im bylo zminiaturyzowac tego motocykliste... poprostu w kulki leca z kursantami i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: szkola Sarbo IP: *.chello.pl 11.02.06, 18:25 Tyko, że inni szyb nie zaklejają. Odpowiedz Link Zgłoś
damzia Re: szkola Sarbo 18.02.06, 11:42 no gratuluję pomysłu szkole Sarbo...w sumie nauczyłem się jechać po łuku ze złożonymi lusterkami, ale zaklejone tylne szyby to doprawdy "coś"...mam tylko nadzieję, że jak pójdę w lecie kończyć kurs na kat. A, to szkoła nie wpadnie na pomysł zamocowania owiewek z folią na motorach... ps niech ktoś wytłumaczy właścicielowi szkoły, że psuje sobie opinię...życzę mu powodzenia w parkowaniu takim samochodem... ps 2 a na pięknej Hondzie HR-V jakoś nie widzę tej folii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kursant SARBO Re: szkola Sarbo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:18 Niestety, nie mam dobrych informacji dla kursantów. Rozmawiałem z instruktorem i uzyskałem odpowiedz, że nic się nie zmieni - zaklejone szyby zostaną. KONIEC KROPKA. Doskonale wie, że to przeszkadza i całym sercem nas popieramy, ale muszimy zrozumieć, że decyzja nie należy do nich ( to nie instruktorzy są pomysłodawcami takiego rozwiązania) i ich stanowisko w tej sprawie nie jest brane pod uwagę. itd. Dla mnie blee, blee, blee, blee... jestem rozczarowany Odpowiedz Link Zgłoś
mateo322 Re: szkola Sarbo 24.02.06, 20:54 Musicie rozmawiać z kierownictwem i zasygnalizować problem. obawiam się, że omawianie tego na forum niczego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: szkola Sarbo IP: 87.207.177.* 06.04.06, 16:34 a jednak się stało- już nie ma tych okropnych naklejek. Gratuluję.Wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: szkola Sarbo 06.04.06, 18:03 a ja je dalej widuje... byc moze tylko na jednej zdjeli... Odpowiedz Link Zgłoś